Het conflict in Syrië is het vijfde jaar in gegaan op 15 maart 2015. Kinderen hebben dringend hulp nodig. Ga naar de Syrië pagina.

Bekijk dit indrukwekkende filmpje over het leven van een Syrische vluchteling.

Samuel Kofi Woods II spreekt kamer toe over ebola
02-04-2015

“Om een einde te maken aan de ebola-crisis in Liberia, Sierra Leone en Guinee moet Nederland meer doen dan alleen noodhulp verlenen.” Dat zegt Samuel Kofi Woods II, mensenrechtenadvocaat en lid van de Internationale Adviesraad van Cordaid.
Lees verder

Extra steun voor getroffen inwoners Vanuatu
30-03-2015

Voedseltekorten dreigen voor de inwoners van de afgelegen eilandengroep Vanuatu, die onlangs werd getroffen door cycloon Pam.
Lees verder

“Ebola-ramp blijft uitputtingsslag”
24-03-2015

Hulp aan slachtoffers van de ebola-ramp in West-Afrika is in volle gang, mede dankzij de giften aan Giro555.
Lees verder

Bezoek Haïti
19-03-2015

Save the Children implementeert op Haïti een innovatief lesprogramma voor kleuters en leerlingen van de basisschool. De uitvoering van dit lesprogramma wordt mogelijk gemaakt door een donatie van een grote sponsor.
Lees verder

Een catastrofale ramp op Vanuatu
17-03-2015

De afgelegen eilandengroep Vanuatu is zwaar getroffen door de cycloon Pam. Huizen en elementaire voorzieningen zijn verwoest of beschadigd en meer dan 260.000 mensen hebben dringend hulp nodig. Save the Children doet er alles aan om ook deze gebieden te bereiken en van hulp te voorzien en stelt direct €25.000 euro beschikbaar voor noodhulp.
Lees verder