Kracht van Dromen: foto-expositie is nu te zien op verschillende plekken in Den Haag. Check hier de locaties en bekijk een inspirerend filmpje!

Vraag nu deze gratis DVD aan. Klik hier.

Rampen stapelen zich op in Zuid-Soedan. Doneer nu!

Zorgen om kinderen in Gaza en Israël
22-07-2014

Save the Children maakt zich grote zorgen om de gevolgen die het conflict tussen Israël en Gaza heeft op de kinderen in deze gebieden. Een op de vijf slachtoffers van het escalerende geweld in Gaza is kind. Save the Children waarschuwt dat dit aantal zal blijven stijgen totdat er een blijvende oplossing voor het conflict komt.
Lees verder

Gedwongen kindhuwelijken Syrische meisjes in Jordanië verdubbeld
22-07-2014

Sinds het begin van de oorlog in Syrië is het aantal gedwongen- en kindhuwelijken van Syrische meisjes in Jordanië verdubbeld, stelt Save the Children in het rapport ‘Too young to wed’.
Lees verder

Duizenden kinderlevens bedreigd door cholera-uitbraak Zuid-Soedan
14-07-2014

Cholera grijpt in Zuid Soedan in een razend tempo om zich heen. De ziekte heeft al meer dan 2.600 mensen besmet en meer dan 60 mensen zijn bezweken aan deze uiterst besmettelijke ziekte sinds de eerste gevallen zijn gemeld in Juba op 15 mei j.l.
Lees verder

Pim Kraan benoemd tot nieuwe directeur Save the Children
30-06-2014

De Raad van Toezicht van Save the Children heeft met ingang van 1 september 2014 Pieter Maurice (Pim) Kraan benoemd tot directeur. Save the Children is verheugd om met Pim Kraan een directeur aan het roer van de organisatie te krijgen met veel ervaring en deskundigheid op het gebied van internationale samenwerking.
Lees verder

Save the Children en Defence for Children werken samen op het gebied van zorg voor de jeugd in Nederland
26-06-2014

Woensdag 25 juni 2014 tekenden Aloys van Rest, directeur van Defence for Children en Holke Wierema, directeur van Save the Children een samenwerkingsovereenkomst voor de komende drie jaar.
Lees verder