Syrische kinderen bedreigd door winterse kou en sneeuw

Is reizen naar een ver land om een van onze projecten op een mooie manier in beeld te brengen iets voor jou? Meld je dan nu aan.

De uitbraak van ebola in West-Afrika is de grootste en dodelijkste epidemie ooit. Lees meer.

Goede doelen ontvangen recordbedrag dankzij loterijdeelnemers
27-01-2015

Save the Children ontving tijdens het GoedGeldGala van de Postcode Loterij een jaarlijkse bijdrage van € 900.000,- én een extra trekking van € 2 miljoen voor kinderen in Afghanistan. Dit is mogelijk dankzij de deelnemers van de Loterij. Namens alle kinderen heel veel dank!
Lees verder

Winterse kou in Syrische vluchtelingkampen
26-01-2015

Terwijl de winter in volle gang is in Syrië zijn volgens de laatste berichtgeving ruim 3,8 miljoen Syriërs hun land ontvlucht.
Lees verder

Save the Children blijft vechten tegen ebola
26-01-2015

Ondanks de afname van het aantal ebola-besmettingen in Liberia blijven Save the Children en andere hulporganisaties waakzaam.
Lees verder

'Leuke dag' voor kwetsbare kinderen in Nederland
23-01-2015

Save the Children en vrijwilligersorganisatie Vitalis gaan samenwerken om projecten voor kinderen in een kwetsbare situatie verder uit te breiden in Nederland.
Lees verder

Nederlands consortium krijgt 8 miljoen euro voor noodhulp Noord-Irak
23-01-2015

Een consortium van 13 Nederlandse hulporganisaties gaat met steun van de Nederlandse overheid humanitaire hulp verlenen aan vluchtelingen en ontheemden in Noord-Irak. Het consortium, dat wordt gecoördineerd door Cordaid, krijgt 8 miljoen euro.
Lees verder