Zamel kelding in met je school en steun hiermee Save the Children! Lees meer

In de klas

Best vreemd... de kansen voor de toekomst hangen er maar net vanaf waar je geboren wordt. Dat is niet iets om dagelijks bij stil te staan, maar wij vinden het wel belangrijk dat kinderen weten hoe andere kinderen leven.  En als je in actie wilt komen voor kinderrechten wereldwijd, kunnen wij ook helpen.

Kom in actie!
Wil je met jouw school of klas in actie komen voor Save the Children en zo andere kinderen een betere toekomst geven? Op onze actiepagina lees je precies hoe je dat kan doen. Je kunt ook samen met je klasgenoten een eigen bedrijfje opzetten. De winst van je eigen bedrijf gaat dan naar Save the Children. Stuur een mailtje naar acties. 

Materiaal voor spreekbeurt, werkstuk of onderzoek
Ben je scholier of student en zoek je informatie over Save the Children voor een spreekbeurt, werkstuk, onderzoek of scriptie? Op onze website vind je veel informatie over onze organisatie en klik hier voor extra informatie. Heb je nog vragen of zou je materiaal willen ontvangen? Stuur dan een mail

Voorlichting in de klas
Onze (vrijwillige) voorlichters komen graag, voorafgaand aan een actie, langs om te vertellen over kinderrechten en de situatie van kinderen wereldwijd. Dan vertellen we ook direct hoe we het leven van een kind beter kunnen maken, zodat ze kunnen dromen over hun toekomst. Nodig een voorlichter uit in de klas, door een mailtje te sturen naar Monique van den Hoonaard.