Word bedrijfspartner

Wat is een mooiere investering voor een bedrijf dan de investering in een kind? Kinderen zijn de toekomst en hun dromen verdienen een kans. Uw bedrijf, in samenwerking met uw medewerkers, kan een impact hebben op het leven van vele kinderen.

Kinderen horen niet in een crisis, oorlog, ramp of in armoede te verkeren. Kinderen moeten kind kunnen zijn zonder ‘volwassen’ zorgen over zaken als een dak boven het hoofd, een maaltijd, schoon drinkwater of medicijnen.  Kinderen horen zorgeloos te zijn en vertrouwen te hebben dat de toekomst hen iets te bieden heeft. Help ons daarom mee om kinderlevens te redden en hun dromen en toekomst een kans te geven.

Een samenwerkingsverband met Save the Children betekent een bijdrage leveren aan de toekomst van kinderen. Er zijn diverse mogelijkheden waarbij wij samen met u een verschil kunnen maken:

Word bedrijfspartner
Als bedrijfspartner geeft u de levens, de dromen en de toekomst van kinderen wereldwijd een kans. Samen met uw accountmanager zoekt u naar kansen voor kinderen en voor uw onderneming. Een partnerschap met Save the Children werkt tenslotte twee kanten op en is gebaseerd op gelijkwaardigheid. Lees meer over een partnerschap met Save the Children.

Sponsoring
Het is onze ambitie om zo veel mogelijk kinderen een betere toekomst te geven. U kunt een bijdrage leveren aan deze ambitie door een donatie over te maken. 

In natura
Save the Children wil zo veel mogelijk geld rechtstreeks besteden aan het redden van kinderen. We staan dan ook meer dan open voor elke vorm van sponsoring in natura. Heeft u een drukkerij? We hebben geregeld drukwerk. Heeft u verstand van verzekeringen? Dan maken we graag gebruik van uw expertise. Zo zijn er nog legio andere voorbeelden van producten en diensten die we graag in ontvangst nemen.

Acties en evenementen
Gelukkig zijn er veel mensen die geloven in de potentie van kinderen. Zij zijn vast ook in uw organisatie te vinden. Betrek daarom uw medewerkers bij ons werk door een actie of evenement in het teken van Save the Children te stellen. Hierbij kunt u denken aan een bedrijfsuitje, een jubileum, teambuilding of ander bedrijfsevenement. We denken ook graag met u mee over de wijze waarop u onze waarden kunt koppelen aan de motivatie van uw medewerkers.

Wilt u meer weten over een samenwerking met Save the Children, neem dan contact op met Katarina Muzsikova op telefoonnummer 070-3384448 of stuur haar een mail.