In 2014 ontvingen wij onze jaarlijkse bijdrage van €900.000,- tijdens het Goed Geld Gala 2014 

Ambassadeur Cystine Carreon: “In India bezocht ik de door de Postcode Loterij gefinancierde mobiele klinieken van Save the Children.”

"Kinderen krijgen door het werk van Save the Children de kans om hun toekomstdromen waar te maken”. Judith Lingeman, Postcode Loterij.

Nationale Postcode Loterij

De Nationale Postcode Loterij is de grootste goede doelen loterij van Nederland. Vijftig procent van de opbrengsten wordt verdeeld over 89 goede doelen. Sinds 2002 is Save the Children één van die goede doelen.

 
 

 

 

Save the Children heeft sinds 2002 een bedrag van 10,9 miljoen ontvangen. Directeur Holke Wierema: “Sinds 2002 kunnen wij rekenen op de steun van de Postcode Loterij. En dat is mooi, want met de hulp van de Postcode Loterij kunnen we de toegankelijkheid en de kwaliteit van basisonderwijs verbeteren voor de meest kwetsbare kinderen in de wereld. En dat is heel hard nodig.”

Extra project 
In 2010 ontvingen we een extra projectbijdrage van €1.623.864,-. Een enorm bedrag, waarmee wij vanaf 2011 hebben gezorgd voor toegankelijke gezondheidzorg via mobiele klinieken in de sloppenwijken van India. Daarnaast konden we met deze extra 
projectbijdrage de Brei een muts voor India campagne voeren. Met deze campagne hebben we pasgeboren baby’s in India aan een warm hoofdje geholpen. Bekijk hier een kort filmpje over de actie!

Meedoen?
Een lot van de Nationale Postcode Loterij met StraatprijsVerdubbelaar kost 11,50 euro per maand, inclusief StraatprijsVerdubbelaar à € 1,25. Door mee te doen maak je kans op verschillende prijzen en steun je Save the Children en andere goede doelen!