Skip to main content
Mamdouh

Steun kinderen in conflictgebieden

Word donateur
Zuid-Soedan

Honger in Zuid Soedan: Doneer nu

Hulpgoederen voor Gaza

Lees wat wij in Gaza doen

Laatste nieuws

Jongerenambassadeurs in Nigeria in gesprek met Prins Harry en Meghan

19 Mei 2024

Onze jongerenambassadeurs Maryam (23) en Purity (19) ontmoetten afgelopen week Prins Harry en Meghan in Nigeria. “Het was een enorm voorrecht om de hertog en hertogin van Sussex te ontmoeten tijdens hun bezoek aan Nigeria. Niet alleen voor ons, maar ook voor de kinderen en jongeren in Nigeria die wij vertegenwoordigen.”

Lees meer

Grondoffensief in Rafah weerhoudt effectief hulpverlenen

17 Mei 2024

Tanks rollen de zuidelijke stad Rafah in en vliegtuigen gooien bommen. Veel kinderen moeten al voor de vijfde keer in zeven maanden vluchten. Het is een massale gedwongen verhuizing uit Rafah. Begin deze week waren er al 500.000 mensen de stad uit gevlucht.  

Lees meer

Onze reactie op het regeerakkoord

16 Mei 2024

Kinderen die zijn gevlucht voor crisis en conflict betalen al jarenlang de prijs voor falend overheidsbeleid. Dit akkoord levert geen oplossingen voor de opvangcrisis, maar zorgt voor een verdere schending van hun recht op veiligheid en bescherming. 

Lees meer

Een overzicht van onze hulp na de aardbeving in Turkije en Syrie

Save the Children is al jaren in de getroffen regio aanwezig, mede dankzij de vele donaties konden we na de aardbeving snel in actie komen. Dit is een overzicht van onze hulp. 

LEES MEER

Een overzicht van onze hulp in Oekraïne

Toen het conflict in Oekraïne begon was Save the Children als een van de eerste hulporganisaties ter plaatse om kinderen te helpen. Welke hulp geven we aan kinderen en hun families, en waar? Een overzicht. 

LEES MEER
32d7ebe3-0feb-47fb-a129-154b4bda261d.jpg.webp

Steun ons werk

Bescherm de rechten van kinderen over de hele wereld

Doneer nu