Skip to main content
ch1884981

STEUN KINDEREN IN CRISES

DONEER NU!
honger campagne DRTV beeld

Steun kinderen en geef levensreddende voeding

test war ends today

KANE x Save the Children: 'War Ends Today

Laatste nieuws

Een noodbrief van een verpleegkundige uit Congo

5 Dec 2023

De Kinderverpleegkundige Jean-Claude schrijft een brief over de harde realiteit van zijn werk. "Toen ik er vroeger van droomde kinderverpleegkundige te worden, had ik nooit gedacht dat ik zoveel ondervoede kinderen zou moeten helpen. Dat is iets waar geen enkel kind ooit mee te maken zou moeten krijgen."

Lees meer

Doneer aan ons werk in Gaza door naar het nieuwe lied van KANE te luisteren

4 Dec 2023

De Nederlandse rockband KANE steunt ons werk in Gaza op een manier waarop zij dat het beste kunnen: met muziek. Bandleden Dinand en Dennis schreven het hoopvolle nummer ‘War Ends Today’ en lanceren dat met het donatie-initiatief ‘Each Play Counts’, wat betekent dat iedere keer dat iemand het liedje luistert, er wordt bijgedragen aan ons werk in Gaza. 

Lees meer

Hoe veroorzaken conflicten honger?

4 Dec 2023

Honger verslindt niet alleen de dromen van kinderen, het bedreigt ook hun voortbestaan. Zonder voldoende voedsel of de juiste voeding kunnen kinderen niet leren, spelen of groeien. Escalerende conflicten, oorlogen en geweld over de hele wereld zijn belangrijke factoren die bijdragen aan deze crisis.

Lees meer

Een overzicht van onze hulp na de aardbeving in Turkije en Syrie

Save the Children is al jaren in de getroffen regio aanwezig, mede dankzij de vele donaties konden we na de aardbeving snel in actie komen. Dit is een overzicht van onze hulp. 

LEES MEER

Een overzicht van onze hulp in Oekraïne

Toen het conflict in Oekraïne begon was Save the Children als een van de eerste hulporganisaties ter plaatse om kinderen te helpen. Welke hulp geven we aan kinderen en hun families, en waar? Een overzicht. 

LEES MEER
32d7ebe3-0feb-47fb-a129-154b4bda261d.jpg.webp

Steun ons werk

Bescherm de rechten van kinderen over de hele wereld

Doneer nu