Skip to main content
De tienjarige Ahmed wordt behandeld na een luchtaanval

Steun ons werk in Gaza

Word donateur
Priscilla is hersteld van een longontsteking

Help ons bij het behandelen van longontsteking

Peter speelt voetbal

Kinderen verdienen een erepodium

Laatste nieuws

Wereldvluchtelingendag: Sport als uitlaatklep gebruiken

20 Jun 2024

Vandaag, op Wereldvluchtelingendag, staan we stil bij de miljoenen kinderen die gedwongen zijn hun thuis te verlaten vanwege conflict en vervolging. Bij Save the Children zetten we ons elke dag in voor deze kinderen, onder andere door ons sportprogramma TeamUp.

Lees meer

6 veelgestelde vragen over asiel en migratie

17 Jun 2024

Wanneer is een migrant een asielzoeker en wanneer spreken we van migrant? Het overgrote deel van de mensen die verhuist, is arbeids-of kennismigrant. Slechts 11% (bron CBS) van de migranten die naar Nederland komen, noemen we asielzoekers. Zij hebben bescherming nodig, omdat ze in eigen land vervolgd worden. 

Lees meer

Rockband KANE haalt €250.000,- op voor Save the Children

15 Jun 2024

Met vijf concerten in Ziggo Dome maakte KANE begin juni een sterke comeback. Ook de maatschappelijke betrokkenheid van de band kwam op en rond de optredens tot uiting. De band overhandigde na de vijf Ziggo Dome concerten een cheque van €250.000 euro aan onze directeur Pim Kraan. 

Lees meer

Een overzicht van onze hulp na de aardbeving in Turkije en Syrie

Save the Children is al jaren in de getroffen regio aanwezig, mede dankzij de vele donaties konden we na de aardbeving snel in actie komen. Dit is een overzicht van onze hulp. 

LEES MEER

Een overzicht van onze hulp in Oekraïne

Toen het conflict in Oekraïne begon was Save the Children als een van de eerste hulporganisaties ter plaatse om kinderen te helpen. Welke hulp geven we aan kinderen en hun families, en waar? Een overzicht. 

LEES MEER
32d7ebe3-0feb-47fb-a129-154b4bda261d.jpg.webp

Steun ons werk

Bescherm de rechten van kinderen over de hele wereld

Doneer nu