Skip to main content
ch1683337

Hongercrisis bedreigt kinderlevens

Word donateur
Kinderen in een drijvende school

Geef via uw testament

Gaza ruines

Steun ons werk in Gaza

Laatste nieuws

Een dag in het leven van onze collega George in Zuid-Soedan

8 Apr 2024

In Zuid-Soedan kampt de bevolking met overstromingen. Wij helpen gezinnen met ‘flood committees’ op te richten waarbij mensen uit de gemeenschap worden getraind in handelen als er een overstroming is. Onze collega George bezoekt zo’n dorp en laat zien hoe een dag in zijn leven eruitziet. 

Lees meer

Al zes maanden lang lijden kinderen in Gaza: “Kinderen zijn op”

7 Apr 2024

Al zes maanden lang lijden kinderen in Gaza. Bijna 26.000 kinderen zijn gedood of gewond geraakt. Wij vinden het onbegrijpelijk dat dit nu al maanden de realiteit is voor de burgers van Gaza en roepen nogmaals dringend op tot een blijvend staakt-het-vuren.  

Lees meer

De kracht van sport voor gevluchte jongeren

5 Apr 2024

Vandaag is het de Internationale Sportdag! Sporten is voor veel jongeren belangrijk om zich verbonden te voelen met leeftijdsgenoten en stress en spanning los te laten. Daarom biedt Save the Children samen met partners in Assen en Helmond voor gevluchte jongeren de Sportcarrousel aan.

Lees meer

Een overzicht van onze hulp na de aardbeving in Turkije en Syrie

Save the Children is al jaren in de getroffen regio aanwezig, mede dankzij de vele donaties konden we na de aardbeving snel in actie komen. Dit is een overzicht van onze hulp. 

LEES MEER

Een overzicht van onze hulp in Oekraïne

Toen het conflict in Oekraïne begon was Save the Children als een van de eerste hulporganisaties ter plaatse om kinderen te helpen. Welke hulp geven we aan kinderen en hun families, en waar? Een overzicht. 

LEES MEER
32d7ebe3-0feb-47fb-a129-154b4bda261d.jpg.webp

Steun ons werk

Bescherm de rechten van kinderen over de hele wereld

Doneer nu