Skip to main content
ch1884981

STEUN KINDEREN IN CRISES

DONEER NU!
Steun kinderen en geef levensreddende voeding

Steun kinderen en geef levensreddende voeding

micro

ZET DE TOEKOMST IN UW TESTAMENT

Laatste nieuws

Wat hebben wij tot nu toe gedaan voor de kinderen in Gaza?

28 Nov 2023

Het is nu twee maanden na start van de humanitaire catastrofe in Gaza. Naast als het geweld en de overledenen, heeft de bevolking met nog veel meer te maken. Wij proberen zoveel mogelijk hulp te bieden. Dit is hoe wij dat doen.

Lees meer

Update over ons werk in Oekraïne

27 Nov 2023

Ira*, Nina*, Andriy* en Viktor* wonen in een gebied bij Kiev waar in maart 2022 veel oorlogsgeweld plaatsvond en waar nog steeds regelmatig sirenes klinken. "Vaak vliegt de munitie over ons heen. Het is dus best eng. Ik kan aan het geluid horen of het een Kinzhal-raket is die overvliegt of een Shahed drone," zegt Nina*, 13 jaar.

Lees meer

Kies ervoor om elke dag je stem te laten horen!

24 Nov 2023

De verkiezingsuitslag baart ons grote zorgen. De rechten van kinderen komen mogelijk nog meer in de verdrukking. Wij zullen onze stem blijven verheffen om kinderen te beschermen. Altijd en overal.

Lees meer

Een overzicht van onze hulp na de aardbeving in Turkije en Syrie

Save the Children is al jaren in de getroffen regio aanwezig, mede dankzij de vele donaties konden we na de aardbeving snel in actie komen. Dit is een overzicht van onze hulp. 

LEES MEER

Een overzicht van onze hulp in Oekraïne

Toen het conflict in Oekraïne begon was Save the Children als een van de eerste hulporganisaties ter plaatse om kinderen te helpen. Welke hulp geven we aan kinderen en hun families, en waar? Een overzicht. 

LEES MEER
32d7ebe3-0feb-47fb-a129-154b4bda261d.jpg

Steun ons werk

Bescherm de rechten van kinderen over de hele wereld

Doneer nu