Skip to main content
ch1884981

STEUN KINDEREN IN CRISES

DONEER NU!
honger campagne DRTV beeld

Steun kinderen en geef levensreddende voeding

test war ends today

KANE x Save the Children: 'War Ends Today

Laatste nieuws

Er is geen veilige plek meer over voor kinderen in Gaza

8 Dec 2023

Jason Lee, directeur van Save the Children in de bezette Palestijnse gebieden vertelt over de situatie in Gaza: “Ik heb de afgelopen dagen in Gaza doorgebracht, waar ik getuige ben geweest van een verschrikkelijke situatie die steeds rampzaliger wordt.” 

Lees meer

Oproep aan de nieuwe Kamerleden: zet je in voor de Palestijnse kinderen

6 Dec 2023

Samen met Amnesty International en Artsen zonder Grenzen hebben we bij de Tweede Kamer honderden lege kinderschoenen neergelegd die symbool staan voor de meer dan 7.000 kindslachtoffers tot nu toe. We roepen de Kamerleden op om niet weg te kijken en zich in te zetten voor een permanent staakt-het-vuren.  

Lees meer

Een noodbrief van een verpleegkundige uit Congo

5 Dec 2023

De Kinderverpleegkundige Jean-Claude schrijft een brief over de harde realiteit van zijn werk. "Toen ik er vroeger van droomde kinderverpleegkundige te worden, had ik nooit gedacht dat ik zoveel ondervoede kinderen zou moeten helpen. Dat is iets waar geen enkel kind ooit mee te maken zou moeten krijgen."

Lees meer

Een overzicht van onze hulp na de aardbeving in Turkije en Syrie

Save the Children is al jaren in de getroffen regio aanwezig, mede dankzij de vele donaties konden we na de aardbeving snel in actie komen. Dit is een overzicht van onze hulp. 

LEES MEER

Een overzicht van onze hulp in Oekraïne

Toen het conflict in Oekraïne begon was Save the Children als een van de eerste hulporganisaties ter plaatse om kinderen te helpen. Welke hulp geven we aan kinderen en hun families, en waar? Een overzicht. 

LEES MEER
32d7ebe3-0feb-47fb-a129-154b4bda261d.jpg.webp

Steun ons werk

Bescherm de rechten van kinderen over de hele wereld

Doneer nu