Skip to main content
ch1884981

STEUN KINDEREN IN CRISES

DONEER NU!
Steun kinderen en geef levensreddende voeding

Steun kinderen en geef levensreddende voeding

micro

ZET DE TOEKOMST IN UW TESTAMENT

Laatste nieuws

Update over ons werk in Oekraïne

27 Nov 2023

Ira*, Nina*, Andriy* en Viktor* wonen in een gebied bij Kiev waar in maart 2022 veel oorlogsgeweld plaatsvond en waar nog steeds regelmatig sirenes klinken. "Vaak vliegt de munitie over ons heen. Het is dus best eng. Ik kan aan het geluid horen of het een Kinzhal-raket is die overvliegt of een Shahed drone," zegt Nina*, 13 jaar.

Lees meer

Kies ervoor om elke dag je stem te laten horen!

24 Nov 2023

De verkiezingsuitslag baart ons grote zorgen. De rechten van kinderen komen mogelijk nog meer in de verdrukking. Wij zullen onze stem blijven verheffen om kinderen te beschermen. Altijd en overal.

Lees meer

Maak van gevechtspauze een blijvend staakt-het-vuren!

24 Nov 2023

Vandaag gaat er een vierdaagse gevechtspauze in Gaza van start. Een tijdelijke pauze in het geweld is een belangrijke eerste stap, maar uiteindelijk moet er een blijvend staakt-het-vuren komen om echt een einde te maken aan honger, uitdroging en ziekte en om de humanitaire hulp, die zo hard nodig is, op te kunnen schalen. Een pauze betekent dat de nachtmerrie die kinderen doormaken en waar de wereld getuige van is geweest, opnieuw zal gaan beginnen. 

Lees meer

Een overzicht van onze hulp na de aardbeving in Turkije en Syrie

Save the Children is al jaren in de getroffen regio aanwezig, mede dankzij de vele donaties konden we na de aardbeving snel in actie komen. Dit is een overzicht van onze hulp. 

LEES MEER

Een overzicht van onze hulp in Oekraïne

Toen het conflict in Oekraïne begon was Save the Children als een van de eerste hulporganisaties ter plaatse om kinderen te helpen. Welke hulp geven we aan kinderen en hun families, en waar? Een overzicht. 

LEES MEER
32d7ebe3-0feb-47fb-a129-154b4bda261d.jpg

Steun ons werk

Bescherm de rechten van kinderen over de hele wereld

Doneer nu