Skip to main content
Mamdouh

Steun kinderen in conflictgebieden

Word donateur
Zuid-Soedan

Honger in Zuid Soedan: Doneer nu

Hulpgoederen voor Gaza

Lees wat wij in Gaza doen

Laatste nieuws

Grondoffensief in Rafah weerhoudt effectief hulpverlenen

17 Mei 2024

Tanks rollen de zuidelijke stad Rafah in en vliegtuigen gooien bommen. Veel kinderen moeten al voor de vijfde keer in zeven maanden vluchten. Het is een massale gedwongen verhuizing uit Rafah. Begin deze week waren er al 500.000 mensen de stad uit gevlucht.  

Lees meer

Onze reactie op het regeerakkoord

16 Mei 2024

Kinderen die zijn gevlucht voor crisis en conflict betalen al jarenlang de prijs voor falend overheidsbeleid. Dit akkoord levert geen oplossingen voor de opvangcrisis, maar zorgt voor een verdere schending van hun recht op veiligheid en bescherming. 

Lees meer

Anne werkt als verloskundige in een vluchtelingenkamp

14 Mei 2024

Over de hele wereld hebben wij werknemers met bijzondere verhalen. Zo ook Anne, een verloskundige in een vluchtelingenkamp in Rwanda. Anne besloot dat dit haar baan zou worden nadat allebei haar tantes overleden aan de complicaties van een bevalling. 

Lees meer

Een overzicht van onze hulp na de aardbeving in Turkije en Syrie

Save the Children is al jaren in de getroffen regio aanwezig, mede dankzij de vele donaties konden we na de aardbeving snel in actie komen. Dit is een overzicht van onze hulp. 

LEES MEER

Een overzicht van onze hulp in Oekraïne

Toen het conflict in Oekraïne begon was Save the Children als een van de eerste hulporganisaties ter plaatse om kinderen te helpen. Welke hulp geven we aan kinderen en hun families, en waar? Een overzicht. 

LEES MEER
32d7ebe3-0feb-47fb-a129-154b4bda261d.jpg.webp

Steun ons werk

Bescherm de rechten van kinderen over de hele wereld

Doneer nu