Laatste nieuws

Save the Children lanceert grootste donatieoproep ooit om kinderen tegen corona te beschermen

07 APR 2020
Save the Children wil wereldwijd 100 miljoen dollar ophalen voor een spoedoperatie, waarmee miljoenen kinderen en hun families tijdens de coronapandemie gered moeten worden.
Lees meer

Kwetsbare kinderen in de knel door sluiting scholen

01 APR 2020
De coronacrisis zorgt er ook in Nederland voor dat kwetsbare kinderen extra geraakt worden. Save the Children maakt zich zorgen. 
Lees meer

Oproep aan kabinet: Zorg dat farmaceuten hun coronakennis vrijgeven

01 APR 2020
Samen met 33 andere organisaties hebben wij de ministers van Rijn, Wiebes en Kaag opgeroepen om een ‘Covid-19 pool’ te steunen.
 
Lees meer

Doe mee met onze voorleesactie #savewithstories

Met Save with Stories lezen bekendheden een stukje van hun favoriete kinderboek voor op Instagram. Wat leest ambassadeur Nadia Moussaid voor? Of Paul van Loon? We hebben veel mooie voorleesverhalen voor je. 
Lees er alles over

TeamUp voor thuis

Met ons programma in Nederland 'TeamUp' weten wij hoe je kinderen in moeilijke tijden kunt steunen. Daarom hebben we onze speel- beweegoefeningen aangepast voor de coronacrisis. Voor alle kinderen van 6 tot en met 11 jaar en hun ouders in Nederland. 
DOE JE MEE?

Als grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie ter wereld geven wij kinderen een gezonde start, de kans om te leren en bescherming tegen onrecht. Elke dag weer. Onvoorwaardelijk.

Verhalen van kinderen lees je hier

Waar Save the Children zich op richt

Gezondheidszorg

Wij zorgen ervoor dat kinderen de eerste jaren na hun geboorte overleven. Voeding en medische zorg zijn daarbij cruciaal.
Lees meer

Onderwijs

Ieder kind moet de kans krijgen om te leren. Niet alleen het alfabet en rekenen maar ook over respect, verdraagzaamheid en vrede.
Lees meer

Bescherming

De veiligheid en de toekomst van veel kinderen is in gevaar door conflicten, misbruik en uitbuiting. Ook zorgen wij dat hun stem wordt gehoord.
Lees meer

Met onze nieuwsbrief houden we je als eerste op de hoogte

Meld je aan >