Skip to main content
f0b1a85e-87ad-431b-8d65-486dc391bb69.jpg.webp

80-jarige zamelt geld in op verjaardagsfeest

Donderdag 5 December 2019

Dhr. Maarten Lagerweij haalde 250 euro op voor Save the Children bij een verrassingsfeest voor zijn 80e verjaardag.

Op z'n 80e verjaardag werd er voor Maarten Lagerweij, ook wel Maupie genoemd, een verrassingsfeest georganiseerd. Op dit feest stond een donatiebox waar vrienden en familie geld in konden stoppen voor Save the Children. Gezamenlijk hebben ze een prachtige 250 euro opgehaald.

Verrassing
Het verjaardagsfeest was een totale verrassing voor Maarten. Zo vertelde zijn vrouw Elly Lagerweij: “Normaal wil mijn man geen uitgebreide verjaardagsfeestjes, maar samen met onze kinderen & kleinkinderen wilden we iets speciaals regelen voor zijn 80e verjaardag. Nadat ik een brief had gestuurd naar Save the Children hebben we wat folders, stickers & ballonnen ontvangen op het adres van mijn zoon. Ik ben op de zolderkamer stiekem aan de slag gegaan en heb hiermee een donatiebox in elkaar geknutseld. Aangezien mijn man geen cadeaus wil, hebben we vrienden & familie gevraagd te doneren aan Save the Children.”

Motivatie
“Onze lieve nicht Marjan Besuijen die voor Save the Children werkt kon helaas niet bij het feest aanwezig zijn. Maar door haar inzet en enthousiasme voor jullie organisatie heeft het ons geïnspireerd om dit te doen. Door de verhalen die zij ons heeft verteld weten wij dat het geld goed terecht komt. We hebben zelf 9 prachtige kleinkinderen, welke allemaal blij en gezond zijn, vandaar deze donatie voor kinderen die het hard nodig hebben.”

Een geslaagd feest
Maarten was heel blij met de verrassing en met het leuke bedrag wat gedoneerd is door familie en vrienden. “We hebben een prachtig feest gehad.”
Maarten