Skip to main content
kinderboek-plukje-duk

Verkoop kinderboek ten bate van Save the Children

Zondag 31 Mei 2015

Constance Verplanke uit Maasdam heeft inmiddels drie kinderboeken geschreven en uitgebracht. Haar derde boek “Plukje Duk zwemt in de moddersloot!” gaat over een klein kuikentje dat allemaal avonturen en bijbehorende emoties beleeft. Voor kleine kinderen die uit dit boek worden voorgelezen zijn de avonturen en vooral de emoties heel herkenbaar.

Met de verkoop van dit kinderboek zal Constance Verplanke gedurende een jaar Save the Children steunen door een deel van de opbrengst te doneren. “Helaas is het niet voor alle kinderen op de wereld mogelijk om voorgelezen te worden en te vertellen over hun eigen emoties, terwijl die er natuurlijk wel zijn.” vertelt Constance over haar actie. Met de verkoop van dit boek hoopt zij een mooie bijdrage te kunnen leveren en de toekomst van kinderen wereldwijd te kunnen verbeteren.

Het komende jaar is Constance Verplanke te vinden op verschillende locaties om haar boek onder de aandacht te brengen. Haar boek is geïntroduceerd in boekhandel Bruna van der Hoek in ’s-Gravendeel.  Op 30 mei is zij te vinden bij de Nationale Lions Club Conventie in Kasteel De Wittenburg te Wassenaar.

‘Plukje Duk zwemt in de moddersloot!’ kost € 9,95 en is ook te bestellen door een e-mail te sturen naar [email protected]