Save the Children maatschappelijk partner van de MKB Factory

14-02-2013
Save the Children maatschappelijk partner van de MKB Factory

Commercieel business platform verbindt zich aan Save the Children

The MKB Factory heeft tijdens haar ondernemersontbijt op 14 februari in het Oude Stadhuis van Den Haag de samenwerking met kinderrechtenorganisatie Save the Children bekend gemaakt. Onder de noemer "We Love Business" onderstreept The MKB Factory het ondernemerschap binnen haar geledingen en wil zij middels de samenwerking met Save the Children het maatschappelijke karakter van goed ondernemerschap onder de aandacht van haar leden brengen. The MKB Factory is met bijna 500 leden in korte tijd uitgegroeid tot de grootste business club in haar segment in de regio Den Haag.

"Wat velen niet weten is dat Save the Children internationaal het verschil maakt voor vele duizenden kinderen die leven onder erbarmelijke omstandigheden. Met 14.000 lokaal opgeleide hulpverleners is zij actief in meer dan 120 landen en redden zij niet alleen levens, maar vechten zij ook voor hun rechten en helpen zij kinderen aan een betere toekomst. Save the Children biedt door haar netwerk en ervaring op het gebied van partnerships vele mogelijkheden voor de leden om op een leuke en actieve manier verantwoord te ondernemen," aldus Michel Snoek, een van de ambassadeurs van The MKB Factory.

"We zijn zeer verheugd met deze samenwerking en het feit dat ondernemend Den Haag haar maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt. We gaan samen mooie en leuke dingen doen om de situatie van kinderen onder de aandacht te brengen en waar mogelijk te verbeteren. Tevens past dit partnership heel mooi bij onze samenwerking rondom het prestigieuze Ondernemersgala Den Haag op 23 maart aanstaande en bij een stad als Den Haag, dé internationale stad van vrede & recht.", aldus Robert-Jan Vermeulen van Save the Children.

Over The MKB Factory

The MKB Factory is een commercieel en onafhankelijk business platform voor het midden- en kleinbedrijf en heeft ten doel om ondernemingen en ondernemers zowel online met de website, als offline met exclusieve netwerkbijeenkomsten kennis met elkaar te kunnen laten maken en zodoende de bedrijvigheid onderling te stimuleren.