Nationale actiedag Sulawesi: Nick & Simon wachten op je in Beeld & Geluid

Steeds meer bekende Nederlanders zetten zich op woensdag 10 oktober in voor de slachtoffers van de ramp op Sulawesi en zijn morgen aanwezig in Beeld en Geluid in Hilversum dat vanaf 12.00 uur open is voor publiek.

Workshops en optredens
De dag wordt geopend en gepresenteerd door Dionne Stax. Gedurende de dag geven bekende Nederlanders volop workshops en optredens. Luister bijvoorbeeld naar een optreden van de winnaar van The Voice Senior, Jimi Bellmartin, volg een masterclass Stand Up Poetry van Mei Li Vos of luister naar een TedX over het klimaat van Gerrit Hiemstra. 

Nick en Simon en meer
In de avond geven Nick & Simon een huiskamerconcert. Danny Jansen, chefkok van 24Kitchen, gaat Indonesisch koken. Naast deze namen geven ook Dolf Jansen, Kris Kross, Rob Dekay, Arash Aazrami, Peter van Dongen, Harold Verwoert, Ray Smith en Pieter Broertjes acte de présence.

Verder kan je via Virtual Reality ervaren hoe het is om als hulpverlener op een rampplek te zijn.

Voel je als Max Verstappen
Altijd al willen weten hoe het voelt om als Max Verstappen over het asfalt te scheuren? Dat kan in de Ziggo eBattle F1 trailer. De trailer is uitgerust met tien Playseats, zodat iedereen kan proberen de snelste rondetijd op het officiële racecircuit van de GP van de Verenigde Staten neer zetten. De snelste coureurs van de dag maken kans op een speciale Ziggo eBattle F1 bokaal en een plek in de finale live op Ziggo Sport.