Dank je wel voor je steun in 2018!

We blikken terug op een moeilijk jaar voor kinderen: Jemen, Syriƫ, Sulawesi, Zuid-Soedan, Hoorn van Afrika en nog zo veel andere plekken op de wereld waar kinderen in de knel zijn gekomen door conflicten, rampen en armoede.

Verhalen van de kinderen
We deelden vaak hartverscheurende verhalen met onze donateurs van kinderen die op het randje van de dood balanceerden, die in kelders schuilden voor bommen, die helemaal alleen op straat moesten overleven of die nog nooit naar school waren geweest. Gelukkig konden we minstens zo vaak positieve berichten delen over de enorme impact van jouw steun: verhalen van kinderen die weer hoop, dromen en een toekomst hebben dankzij de oplossingen van Save the Children. Soms waren dat een warme maaltijd, een veilige plek of medicijnen, maar vaak ook duurzame veranderingen die we realiseerden samen met de kinderen, de lokale overheid en gemeenschappen.

Daar zijn wij trots op. En daar mag jij ook trots op zijn. Want zonder jou kunnen wij ons werk niet doen. We willen je bedanken met een kort filmpje (zie hieronder) van een aantal kinderen die we het afgelopen jaar geholpen hebben. Zij staan symbool voor de duizenden kinderen die we samen hebben bijgestaan met medische zorg, onderwijs en een veilige plek.