Boskalis betrekt medewerkers via wereldwijde radiouitzending bij inzameling voor Save the Children

Circa 4.500 personeelsleden en hun familieleden luisterden in ruim 60 landen samen naar wereldwijde radiouitzending en zamelen zo 50.000 euro in.
 

De feestdagen zijn dit jaar net even anders dan alle andere jaren. Zo ook voor de personeelsleden van onze partner Boskalis. De medewerkers van een van de grootste en oudste baggermaatschappijen en offshore dienstverleners ter wereld doen hun werk verspreid over de hele aardbol. Door de covid-maatregelen is het voor veel van hen onmogelijk om thuis de feestdagen door te brengen.
 
Samen het jaar uitluiden
Om het personeel op de schepen, op de projectlocaties en thuis toch met elkaar te verbinden en samen het jaar uit te laten luiden, zond Boskalis een online radioshow uit: Boskalis Worldwide Connected. Vanuit de hele wereld tunede het personeel en hun familieleden in om zes uur lang samen te genieten van deze speciale radiouitzending.
 
Inzamelingsactie via online radio
Naast een gevarieerd programma vol muziek en interviews, zamelden de Boskalis-medewerkers met hun bijdrages aan de show geld in voor Save the Children. Voor elke luisteraar en elke bijdrage heeft Boskalis namelijk een bedrag gedoneerd, wat heeft geresulteerd in een donatie van 50.000 euro.
 
Namens Save the Children willen we iedereen hiervoor bedanken.
 

>