Droomfoto's van kinderen

Alle kinderen hebben dromen. Of hun wieg nu in Nederland, Liberia, Haïti, Mexico, Turkije, India of ergens anders heeft gestaan. Elk kind droomt ervan om letterlijk en figuurlijk een eigen plek te verwerven op deze wereld, waar ze zichzelf kunnen zijn zonder de restrictie van hun leefomstandigheden. Elk van de ‘droomkinderen’ heeft een droom en dus hoop op een betere toekomst. Save the Children zet zich elke dag in om het verwezenlijken van deze dromen een stap dichterbij te brengen.

Fotograaf Chris de Bode

Fotograaf Chris de Bode (1965) is sinds 1988 professioneel fotograaf. In zijn loopbaan heeft hij diverse Zilveren Camera awards en internationale vakprijzen gewonnen met zijn werk. Zijn foto’s verschenen in gerenommeerde internationale tijdschriften en kranten, zoals de National Geographic, Time Magazine en FOAM.

Chris: “Ik vertel met mijn foto’s verhalen. Het is mijn doel om in elke foto de emotie van het moment over te brengen en de mensen ermee te raken. Het creëren van deze droomfoto’s heeft een diepe impact op me gehad. Elke droom is zo persoonlijk en bijzonder, dat ik het als mijn persoonlijke missie zag om voor elk kind de droom zo mooi mogelijk weer te geven. Ik hoop, dat we daarmee de droom al een beetje hebben kunnen verwezenlijken.”

Kijk voor meer informatie op www.chrisdebode.com.

Geef kwetsbare kinderen een eerlijke kans op een toekomst.

Jouw hulp is dringend nodig. Help je mee?

Ja, ik doneer