Een greep uit de leukste Foute Kersttruienacties

Op en rond Foute Kersttruiendag werden vorig jaar in heel Nederland geweldige acties gevoerd om geld in te zamelen voor kinderen die in de kou staan. Hieronder vind je een greep uit die acties.

Rembrandt sluit zich aan bij Foute Kersttruiendag

Het beeld van Rembrandt in Madame Tussauds droeg een week lang de enige echte kersttrui van Save the Children. Bezoekers in foute kersttrui kregen 5 euro korting op de entreeprijs.
Lees meer over de actie

InHolland Den Haag organiseerde een kerst event

InHolland Den Haag organiseerde een foute kersttrui kerst-event op het schoolplein. Met onder meer een sfeervolle kerstlunch met warme drankjes, verse crêpes, muziek en sneeuw.

Medewerkers mediabedrijf Viacom in foute kersttrui

Mediabedrijf Viacom (o.a. ComedyCentral en Nickelodeon) riep haar medewerkers op in foute kersttrui naar het werk te komen en zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kinderen in de kou.

Plankenkoorts ging surfen in foute kersttrui

Windsurfverenging Plankenkoorts ging in Scheveningen surfen in foute kersttrui! En op 19 december organiseerden ze een foute kersttruienborrel met schnapps en wintergerechten.

Oukje ging in foute kersttrui naar haar werk

Oukje ging op donderdag 14 december de hele dag in foute kersttrui naar het werk, omdat ze het doel van 250 euro in haar online collectebus had gehaald. En ja, ze had afspraken buiten de deur!

QMusic draaide foute kerstmuziek

Qmusic veranderde het Foute Uur, dat elke dag te horen is tussen 9 en 10, op Foute Kersttruiendag in het Foute Kerstuur. Voor elke honderd donaties werd het Foute Kerstuur met een uur verlengd.

Slim Fysio organiseerde een loterij

Slim Fysio, een sportclub voor kinderen met overgewicht, hield een loterij met mooie prijzen: 4 personal traininglessen, voedingsadvies, een fitheidsscan en kids bootcamplessen.

Marc organiseerde een bowlingavond

Marc had een bowlingavond georganiseerd voor meer dan 70 vrienden die allemaal een foute kersttrui aantrokken. Op die avond zamelden ze geld in.

Een extra koffiestempel van de Centrale Bibliotheek

Met een donatie van 1 euro kregen bezoekers van het Leescafé van de Centrale Bibliotheek in Den Haag op Foute Kersttruiendag een extra stempel op de koffie-stempelkaart.

Foute Kersttruiendag bij DA Fijnaart

De medewerkers van DA Fijnaart versierden op Foute Kersttruiendag de hele etalage in kerstsferen. Ze hingen onze Foute Kerstruiendag- posters op en trokken allemaal een foute kersttrui aan.

Liv hield spreekuur in foute kersttrui

Op 21 december heeft gynaecoloog Liv de hele dag spreekuur én avonddienst gedaan in kersttrui, omdat ze het doel van 300 euro in haar collectebus had gehaald.

Donatieboxen in Readshop en Primera Den Haag

De Readshop en Primera in de Theresiastraat in Den Haag hebben allebei een donatiebox geplaatst en de medewerkers trekken op Foute Kersttruiendag een foute kersttrui aan.

Draag een Foute Kersttrui en kom in actie voor Save the Children

Meld je aan