Online collectebus

Wil je zelf ook geld inzamelen om kinderen in de kou te helpen? Maak dan heel simpel en snel een online collectebus aan. 

Een greep uit de leukste Foute Kersttruienacties
Op en rond Foute Kersttruiendag (15 december) worden in heel Nederland geweldige acties gevoerd om geld in te zamelen voor kinderen die in de kou staan. Hieronder vind je een greep uit die acties.

Rembrandt sluit zich aan bij Foute Kersttruiendag

Het beeld van Rembrandt in Madame Tussauds draagt een week lang de enige echte kersttrui van Save the Children. Bezoekers in foute kersttrui krijgen 5 euro korting op de entreeprijs.
Lees meer over de actie

InHolland Den Haag organiseert een kerst event

InHolland Den Haag organiseert een foute kersttrui kerst event op het schoolplein. Met onder meer een sfeervolle kerstlunch met warme drankjes, verse crêpes, muziek en sneeuw.

Medewerkers mediabedrijf Viacom in foute kersttrui

Mediabedrijf Viacom (o.a. ComedyCentral en Nickelodeon) roept haar medewerkers op in foute kersttrui naar het werk te komen en zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kinderen in de kou.

Plankenkoorts gaat surfen in foute kersttrui

Windsurfverenging Plankenkoorts gaat in Scheveningen surfen in foute kersttrui! En op 19 december organiseren ze een foute kersttruienborrel met schnapps en wintergerechten.
Meer over de actie van Plankenkoorts

Oukje gaat in foute kersttrui naar haar werk

Oukje gaat op donderdag 14 december de hele dag in foute kersttrui naar het werk als er 250 euro in haar online collectebus zit. En ja, ze heeft afspraken buiten de deur!
Steun de actie van Oukje

QMusic draait foute kerstmuziek

Qmusic verandert het Foute Uur, dat elke dag te horen is tussen 9 en 10, op Foute Kersttruiendag in het Foute Kerstuur. Voor elke honderd donaties wordt het Foute Kerstuur met een uur verlengd.
Steun de actie van Qmusic

Slim Fysio organiseert een loterij

Slim Fysio, een sportclub voor kinderen met overgewicht, houdt een loterij met mooie prijzen: 4 personal traininglessen, voedingsadvies, een fitheidsscan en kids bootcamplessen.
Steun de actie van Slim Fysio

Marc organiseert een bowlingavond

Marc heeft een bowlingavond georganiseerd voor meer dan 70 vrienden die allemaal een foute kersttrui aantrekken. Op die avond gaan ze geld inzamelen.

Een extra koffiestempel van de Centrale Bibliotheek

Met een donatie van 1 euro krijgen bezoekers van het Leescafé van de Centrale Bibliotheek in Den Haag op Foute Kersttruiendag een extra stempel op de koffie-stempelkaart.

Foute Kersttruiendag bij DA Fijnaart

De medewerkers van DA Fijnaart versieren op Foute Kersttruiendag de hele etalage in kerstsferen. Ze hangen onze Foute Kerstruiendag- posters op en trekken allemaal een foute kersttrui aan.

Liv houdt spreekuur in foute kersttrui

Op 21 december zal gynaecoloog Liv de hele dag spreekuur én avonddienst doen in kersttrui als er minimaal 300 euro in haar collectebus zit.
Steun de actie van Liv

Donatieboxen in Readshop en Primera Den Haag

De Readshop en Primera in de Theresiastraat in Den Haag hebben allebei een donatiebox geplaatst en de medewerkers trekken op Foute Kersttruiendag een foute kersttrui aan.