Met een donatie van 3 euro help je een kind aan een warme wintertrui.<br />
Elke foute kersttrui is echt van levensbelang.

Hoe jij kinderen in de kou kunt helpen

Met een donatie van 3 euro help je een kind aan een warme wintertrui.
Elke foute kersttrui is echt van levensbelang.

Help kinderen die in de kou staan

Kou. Voor kinderen op de vlucht in Syrië, Jordanië, Libanon, Irak, Afghanistan, en op de Balkan een nieuwe zorg na alle ellende die ze al hebben meegemaakt. Ze lopen op slippers en in zomerkleding door de ijzige kou, sneeuw en regen. Voor hen is er geen verschil tussen binnen en buiten, want hun tentjes zijn provisorisch gemaakt van zeil, karton en hout.

Er is geen mogelijkheid om de kou te ontvluchten, waardoor veel  kinderen last krijgen van onderkoeling, infecties, longaandoeningen, maar ook psychische problemen zoals chronische stress en depressies. 

Warme kleding en dekens nodig
Save the Children is overal waar kinderen op de vlucht ons nodig hebben. We hebben nu jouw hulp nodig om warme kleding, dekens, winterbestendige tenten, kachels, brandstof en maaltijden uit te delen aan kinderen in de kou. 

Jij kan, samen met heel veel anderen, helpen door een foute kersttrui aan te trekken en te doneren voor kinderen in de kou. Doe jij ook mee? Meld je dan nu aan!
 

3 euro levert een kind al een dikke wintertrui op

Gek doen met 'n serieus doel

Op Foute Kersttruiendag doe je samen gek voor een goed doel: je helpt kinderen die in de kou staan. Hoe meer familie, vrienden en collega’s meedoen, hoe meer we voor deze kinderen kunnen doen!
Doe mee en meld je aan

Foute Kersttruiendag op school

Bij ons zitten kinderen er op school warmpjes bij. Wedden dat zij een dagje lol willen maken voor kinderen die het wél koud hebben? Met hun plezier geven ze warmte: kleren, eten of een kachel.
Lees meer