Een echte held verzamelt geld
voor kinderen in nood

Meld je aan

Voor kinderen in nood

Word ook een held voor een kind door geld in te zamelen in je foute kersttrui. Want met kerst hoort niemand alleen te zijn, met een hongerige maag naar bed te gaan of het koud te hebben. Met de opbrengst van jouw actie kunnen wij alleenstaande kinderen herenigen met hun ouders, voedsel uitdelen en warme kleding geven.

Jouw ingezamelde geld is heel waardevol:

€ 3,50 = warme sokken voor 6 Syrische kinderen
€ 4      = warme maaltijd voor een kind 
€ 4,50 = warme winterjas voor een kind in Syrië
€ 25    = voedsel voor een maand voor een gezin
€ 90    = tent, dekens, matrassen voor een gezin
€ 450  = een veilige plek en eten voor een kind in Jemen

Welk bedrag je ook bij elkaar weet te brengen: voor ons én voor een kind in nood ben je een superheld!

De kracht van een foute kersttrui

In je foute kersttrui heb je superkrachten om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor kinderen in nood.
Jouw foute kersttrui maakt het verschil tussen een maaltijd of niks te eten. Tussen alleen slapen op straat of in een warm bed in onze veilige opvang. Of tussen rillen van de kou en een behaaglijke warme trui.

Kortom, met jouw fondsenwervende actie op Foute Kersttruiendag ben je een held voor een kind in nood als gevolg van oorlog, rampen en armoede. En dat is toch waar kerst echt over gaat. Dus pak groots uit, zet je gêne opzij, schakel hulptroepen in, bedenk een creatieve actie en bezorg een kind in nood de hulp die zo hard nodig is.

Voor Saja

Saja is gevlucht en woont in een vluchtelingenkamp in Irak. Haar familie is helemaal afhankelijk van de hulp van Save the Children voor o.a. onderdak en voedsel.

Voor Selim

Selim leeft op straat in Bangladesh. Helemaal alleen. Vooral ’s nachts is hij doodsbang. Gelukkig kan hij terecht in onze veilige opvang voor een veilige slaapplek en een warme maaltijd.

Voor Ali

Ali vindt kou vreselijk. Hij woont in een tent van plastic en hout, waar wind en sneeuw vrij spel hebben. Dankzij warme kleding, versteviging van de tent en een kachel, heeft hij het weer lekker warm.