Kom in actie voor kinderen in nood op Foute Kersttruiendag

Een echte held verzamelt geld

Ja ik doe mee!

Meedoen is simpel

MET SCHOOL

Van één middagje kerstliedjes zingen op straat tot een driegangen kerstontbijt. Of toch de directie uitdagen om een dag in foute kersttrui naar school te gaan of een sponsorloop op te zetten? Alles is mogelijk. Kom ook in actie en zamel geld in voor kinderen in nood.
Leuk! Ik doe mee

Met collega’s

Ga jij straks met je collega’s die suffe meeting op z’n kop zetten in een foute kersttrui? Alle remmen los tijdens de Kerst-karaoke of geld doneren tijdens de kerstveiling?  Kom maar door met die ludieke acties en zamel geld in voor kinderen in nood.
Leuk! Ik doe mee

Met vrienden, familie of sportteam

Wie heeft er het lef om in een foute kersttrui op stap te gaan? 100% aanspreek garantie! En wie daagt jouw hippe nichtje of bejaarde buurvrouw uit voor een wedstrijd om de foutste kersttrui? Of wie organiseert de sportiefste foutste derde helft voor zijn sportteam? Kom in actie en zamel geld in voor kinderen in nood.
Leuk! Ik doe mee

Alleen kan natuurlijk ook!

Foute Kersttruiendag op 13 december is jouw moment om te pieken! Laat je sponseren om dit jaar alles, maar dan ook écht alles, uit te kast te trekken en all (f)out te gaan. Doe mee en zet je in voor kinderen in nood die jouw hulp als geen ander kunnen gebruiken. 
Leuk! Ik doe mee

Klik hier voor gratis inspiratiepakket voor een fantastische Foute Kersttruiendag!

Ja ik wil!

Tips

Benieuwd hoe andere helden in actie komen en hoe zij geld hebben ingezameld? Wij helpen je op weg met deze voorbeelden en tips.
Check it (f)out

Voor kinderen in nood

Geen enkel kind hoort met Kerst alleen te zijn, honger te lijden of het koud te hebben. Juist zij kunnen een redder in nood gebruiken.
Lees meer

Doe mee & meld je aan!

Sta jij te popelen om jezelf in een foute kersttrui te hijsen? Held! Meld je snel aan en ontvang gratis ons foute kersttruien inspiratiepakket.
Ja ik doe mee