Maak je opbrengst over voor kinderen in nood

Een echte held verzamelt geld

Doneer nu

Meedoen is simpel

MET SCHOOL

Van één middagje kerstliedjes zingen op straat tot een driegangen kerstontbijt. Of toch de directie uitdagen om een dag in foute kersttrui naar school te gaan of een sponsorloop op te zetten? Alles is mogelijk. Kom ook in actie en zamel geld in voor kinderen in nood.
Leuk! Ik doe mee

Met collega’s

Ga jij straks met je collega’s die suffe meeting op z’n kop zetten in een foute kersttrui? Alle remmen los tijdens de Kerst-karaoke of geld doneren tijdens de kerstveiling?  Kom maar door met die ludieke acties en zamel geld in voor kinderen in nood.
Leuk! Ik doe mee

Met vrienden, familie of sportteam

Wie heeft er het lef om in een foute kersttrui op stap te gaan? 100% aanspreek garantie! En wie daagt jouw hippe nichtje of bejaarde buurvrouw uit voor een wedstrijd om de foutste kersttrui? Of wie organiseert de sportiefste foutste derde helft voor zijn sportteam? Kom in actie en zamel geld in voor kinderen in nood.
Leuk! Ik doe mee

Alleen kan natuurlijk ook!

Foute Kersttruiendag op 13 december is jouw moment om te pieken! Laat je sponseren om dit jaar alles, maar dan ook écht alles, uit te kast te trekken en all (f)out te gaan. Doe mee en zet je in voor kinderen in nood die jouw hulp als geen ander kunnen gebruiken. 
Leuk! Ik doe mee

Doneer hier voor kinderen in nood

Doneer nu

Meedoen is simpel

Iedereen kan meedoen met Foute Kersttruiendag! En dit is nóg makkelijker dan je denkt, want wij helpen je op weg. Hoe dan?
Dat check je hier

Voor kinderen in nood

Geen enkel kind hoort met Kerst alleen te zijn, honger te lijden of het koud te hebben. Juist zij kunnen een redder in nood gebruiken.
Lees meer

Doneer hier je opbrengst!

Fantastisch dat je in actie bent gekomen voor kinderen in nood! Maak hier je opbrengst over!
Maak je opbrengst hier over