Meedoen met Foute Kersttruiendag

GA EEN WEDDENSCHAP AAN

Trek een foute kersttrui aan en ga de weddenschap aan dat je in die trui naar een zakelijke afspraak gaat, spreekuur houdt, in de winkel gaat staan, naar een feestje gaat (of wat er maar op jou van toepassing is) als mensen geld in je digitale collectebus doneren. 
Maak een digitale collectebus aan

FEESTJE MET FAMILIE OF VRIENDEN

Trek allemaal een oude trui uit de kast, naai er een paar kerstballen aan en maak er een feestje van. Vraag elke genodigde om een donatie in jullie digitale collectebus te doen voor Save the Children’s Foute Kersttruiendag.
Maak een digitale collectebus aan

KERSTBORREL OP HET WERK

Roep je collega’s op om een foute kersttrui aan te trekken en maak met z'n allen een digitale collectebus aan. Organiseer voor jullie kerstborrel een veiling, kerstkaraoke, bakwedstrijd of iets anders leuks om geld in te zamelen.
Maak een digitale collectebus aan

Alleen doneren?

Gewoon doneren mag natuurlijk ook als je het te druk hebt om een actie te bedenken. Met een klein bedrag maak je al een groot verschil voor een kind in nood!

Tips

We helpen je graag alvast een beetje op weg met inspiratie.
Lees meer

Voor kinderen in nood

Geen enkel kind hoort met kerst alleen te zijn, honger te hebben of te bibberen van de kou. Word een held voor een kind in nood
Lees meer

Veelgestelde vragen

Ben je al enthousiast geraakt? Meld je dan direct aan.
Meld je aan