KOM IN ACTIE VOOR KINDEREN IN NOOD OP FOUTE KERSTTRUIENDAG

Een echte held verzamelt geld!

Ja, ik doe mee!

Zo maak je Foute Kersttruiendag tot een succes!

Foute Kersttruiendag is superleuk, maar weet je ook waarvoor je het doet? In Nederland is Kerst een tijd van gezelligheid en urenlang samen dineren met vrienden of familie, maar voor kinderen in nood is dit helaas anders. Zij groeien op in oorlog of zijn getroffen door een ramp en gaan een hele andere Kerst tegemoet. Daarom zamelen wij tijdens Foute Kersttruiendag geld in voor deze kinderen, zodat ook zij genoeg te eten hebben, zeker zijn van een dak boven hun hoofd en veilig bij hun familie kunnen zijn. 

Deze helden kwamen vorig jaar al in actie en met succes!

Wil jij ook meedoen met Foute Kersttruiendag, maar weet je nog niet precies hoe? Meld je dan aan! Dan ontvang jij een gratis inspiratiepakket over hoe je jouw Foute Kersttruiendag tot een succes kunt maken.

Meedoen is simpel

Iedereen kan meedoen met Foute Kersttruiendag! En dit is nóg makkelijker dan je denkt, want wij helpen je op weg. Hoe dan?
Dat check je hier

Voor kinderen in nood

Geen enkel kind hoort met Kerst alleen te zijn, honger te lijden of het koud te hebben. Juist zij kunnen een redder in nood gebruiken.
Lees meer

Doe mee & meld je aan!

Sta jij te popelen om jezelf in een foute kersttrui te hijsen? Held! Meld je snel aan en ontvang gratis ons foute kersttruien inspiratiepakket.
Ja ik doe mee