Vier Foute Kersttruiendag op school

Verhoog de feestvreugde rondom Kerst en doe op 15 december* mee met onze knotsgekke Foute Kersttruiendag. Grote pret gegarandeerd en tegelijkertijd help je kinderen in de kou.

Trek met de hele school een foute kersttrui aan, bedenk ludieke acties en zamel geld in voor kinderen die in de kou staan. Met elke donatie van 3 euro helpen jullie een kind aan een warme wintertrui.

Gratis inspiratiepakket
Wij hebben een gratis inspiratiepakket klaarliggen vol leuke ideeën en materialen voor een onvergetelijke dag. Inclusief een lespakket over kinderen in de kou.
 
Meld je aan
Doen jullie mee? Geef je school dan nu op! 

Meer info?
Vragen of meer info? Bel dan naar het Foute Kersttruien Hoofdkwartier op (070) 338 44 48 of stuur een mailtje naar [email protected].
 

Gek doen met 'n serieus doel

Op Foute Kersttruiendag doe je samen gek voor een goed doel: je helpt kinderen die in de kou staan. Hoe meer familie, vrienden en collega’s meedoen, hoe meer we voor deze kinderen kunnen doen!
Doe mee en meld je aan

Jouw warmte redt levens

Oké, even serieus. Een kind kan voor de kou niet vluchten. De opbrengst van Foute Kersttruiendag maakt voor hen een enorm verschil. Voor jouw €3,- kunnen we een kind al een warme trui geven.
Lees meer