Zamel kleding in met je school en steun hiermee Save the Children! Lees meer

In de klas

Best vreemd... de kansen voor je toekomst hangen er maar net vanaf waar je geboren wordt. Dat is niet iets om dagelijks bij stil te staan, maar wij vinden het wel belangrijk dat kinderen weten hoe andere kinderen leven. Gaat het lot van kinderen wereldwijd je aan het hart en wil je in actie komen voor kinderen en kinderrechten wereldwijd? Dan kunnen wij ook helpen.

Kom in actie!
Kom met je hele school of met je klas in actie voor Save the Children. Dan geef je andere kinderen een betere toekomst! Op onze actiepagina lees je precies hoe je dat kan doen. Je kunt ook samen met je klasgenoten een eigen bedrijfje opzetten. De winst van jullie bedrijf gaat dan naar Save the Children, die er kwetsbare kinderen mee helpt.

Hou je spreekbeurt of werkstuk over Save the Children
Ben je scholier of student en zoek je meer informatie over het werk van Save the Children? Voor een spreekbeurt, werkstuk, onderzoek of scriptie? Meer materiaal en extra informatie met downloads vind je hier. Heb je nog vragen of zou je materiaal willen ontvangen? Laat het ons weten.

Voorlichting in de klas
Onze vrijwilligers komen graag, voorafgaand aan een actie, langs om te vertellen over de situatie van kinderen wereldwijd. Dan vertellen we ook direct hoe we het leven van kinderen beter kunnen maken, zodat ze kunnen dromen over hun toekomst. Nodig een voorlichter uit in je klas door het online formulier in te vullen.

Veel succes!