Word bedrijfspartner

Wat is een mooiere investering voor uw bedrijf dan de investering in een kind? Kinderen zijn onze toekomst en hun dromen verdienen een kans. De betrtokkenheid van uw bedrijf en het personeel kan een grote impact hebben op het leven van kwetsbare kinderen wereldwijd.

Kinderen horen niet thuis in een crisis, oorlog, ramp. Of in armoede te leven. Kinderen moeten kind kunnen zijn zonder ‘volwassen’ zorgen over zaken als een dak boven het hoofd, een maaltijd, schoon drinkwater of medicijnen. Kinderen horen zorgeloos te zijn en vertrouwen te hebben dat de toekomst hen iets te bieden heeft. Help ons daarom mee om kinderlevens te redden en hun dromen en toekomst een kans te geven.

Een samenwerkingsverband met Save the Children betekent een bijdrage leveren aan de toekomst van kinderen. Er zijn diverse mogelijkheden waarbij wij samen met u een verschil kunnen maken. Welke samenwerking past bij uw bedrijf?

Word bedrijfspartner van Save the Chidren
Als bedrijfspartner geeft u de levens, de dromen en de toekomst van kinderen wereldwijd een kans. Samen met uw accountmanager zoekt u naar kansen voor kinderen en voor uw onderneming. Een partnerschap met Save the Children werkt tenslotte twee kanten op en is gebaseerd op gelijkwaardigheid. Lees meer over een partnerschap met Save the Children.

Sponsoring
Het is onze ambitie om zoveel mogelijk kinderen een betere toekomst te geven. U kunt een bijdrage leveren aan deze ambitie door een donatie over te maken. 

Sponsoring in natura
Save the Children wil zo veel mogelijk geld rechtstreeks besteden aan de hulpprogramma's voor kinderen.  We staan dan ook meer dan open om te kijken welke producten en diensten van uw bedrijf ons kunnen helpen. Heeft u een drukkerij? We hebben geregeld drukwerk. Heeft u verstand van verzekeringen? Dan maken we graag gebruik van uw expertise. Zo zijn er nog legio andere voorbeelden van producten en diensten die we graag in ontvangst nemen.

Acties en evenementen
Kom samen met collega's in actie voor kinderen wereldwijd. Organiseer een galadiner, een feest of evenement, een bedrijfsuitje, een jubileum, teambuilding of ander bedrijfsevenement. We denken graag met u mee over de wijze waarop u Save the Children hier op een sympathieke manier aan kunt koppelen.

Wilt u meer weten over een samenwerking met Save the Children? Wij spreken er graag met u over. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wendy Flik via 070-338 44 48 of stuur haar een e-mail