Word vrijwilliger

Jij kunt een gezicht geven aan Save the Children. Zo kun je uitdragen dat je je het lot van kinderen aantrekt.

Om kinderen te kunnen redden is het nodig dat het Nederlands publiek weet wat het werk van Save the Children inhoudt. We zijn immers grotendeels afhankelijk van de steun van mensen en bedrijven die zich het lot van kinderen aantrekken. Bovendien is het onze statutaire doelstelling om mensen voor te lichten over de situatie waarin nog te veel kinderen zich wereldwijd bevinden. Dat kunnen we niet zonder vrijwilligers, die Save the Children een gezicht geven. Wil jij bijdragen aan de naamsbekendheid van Save the Children en je vrijwillig inzetten om kinderen een toekomst te geven? Stuur dan een e-mail naar Joke en meld je aan als vrijwilliger

Save the Children is op zoek naar vrijwilligers, die zich op een aantal fronten willen inzetten. Of je je nu eenmalig, een uurtje per maand of een dagdeel per week voor ons kan inzetten, we vinden het in alle gevallen fantastisch dat jij je tijd wilt besteden aan onze doelstellingen. 

Regiocoördinator
Regiocoordinatoren zijn de spin in het web in de regio. Zij sturen een groep vrijwilligers aan, coördineren de vrijwillige activiteiten in de regio, zijn het aanspreekpunt voor mensen die in actie komen en zijn het eerste aanpsreekpunt voor het hoofdkantoor. Ben jij goed in managen, motiveren en regelen? Dan is deze functie iets voor jou!

Voorlichter, evenementenorganisator of ... (vul maar in)
Vind je het leuk om voorlichting te geven over kinderrechten en ons werk voor kinderen? Ben je een ster in organiseren? Of denk je ons op een andere manier te kunnen helpen? Neem dan contact op met Joke Snelders op telefoonnummer 070-3384448 of stuur haar een e-mail.

Facilitator recreatieve activiteiten voor gevluchte kinderen in Nederland 
Voor het project TeamUp (samen met War Child en UNICEF) zijn we op zoek naar gekwalificeerde vrijwillige ‘facilitators’ om de recreatieve activiteiten van het op de verschillende opvanglocaties te faciliteren. Bekijk de volledige vacature