Word vrijwilliger

Jij kunt een gezicht geven aan Save the Children. Save the Children is op zoek naar vrijwilligers, die zich op een aantal fronten willen inzetten. Of je je nu eenmalig, een uurtje per maand of een dagdeel per week voor ons kan inzetten, we vinden het in alle gevallen fantastisch dat jij je tijd wilt besteden aan onze doelstellingen. Zo kan je bijvoorbeeld helpen door het organiseren van een evenement of het geven van voorlichting over kinderrechten. 

Vacatures voor vrijwilligers:

Regiocoördinator

Regiocoordinatoren zijn de spin in het web in de regio. Zij sturen een groep vrijwilligers aan, coördineren de vrijwillige activiteiten in de regio, zijn het aanspreekpunt voor mensen die in actie komen en zijn het eerste aanpsreekpunt voor het hoofdkantoor. Ben jij goed in managen, motiveren en regelen? Neem dan contact op via [email protected]

Facilitator recreatieve activiteiten voor gevluchte kinderen in Nederland 

Voor het Project Team-up (samen met War Child en UNICEF), zijn we op zoek naar gekwalificeerde vrijwillige facilitators om de recreatieve activiteiten van het op de verschillende opvanglocaties te faciliteren.
Bekijk de vacature

Inloggen vrijwilligersnetwerk

Ben je al vrijwilliger? Log dan hier in op het vrijwilligersnetwerk:

Inloggen