Rogier & Suzan in actie op avontuurlijke huwelijksreis

Vanaf 22 februari doen Suzan & Rogier mee aan een rally rondom de Baltische zee. Dit doen zij niet zomaar; tijdens deze avontuurlijke huwelijksreis zamelen zij geld in voor Save the Children. Tot nu toe hebben zij al meer dan 6.000 euro opgehaald.

Op 28 september 2019 zijn Suzan & Rogier na 14 jaar samenzijn getrouwd. “Het was een prachtige dag vol emoties en blijdschap”, vertelt Suzan. “Als cadeau hebben wij geld gevraagd voor Save the Children. Als huwelijksreis rijden we deze knotsgekke rally, om ons huwelijk te vieren, het noorderlicht te zien, maar ook om zoveel mogelijk geld op te halen voor Save the Children.”

Noordelijke avonturenrally
Suzan & Rogier rijden in 16 dagen 7.500 kilometer door tien landen om de Baltische Zee, zonder GPS en zonder snelwegen. “Volop genieten van – en afzien in – een landschap van sneeuw en ijs." Hun avonturen zijn te volgen via een speciale website op Polarsteps.

Voor de toekomst van kinderen
“We hebben vier kinderen die allemaal een veilige en zorgeloze jeugd hebben gehad en nu alle kansen krijgen om voor zichzelf een goede toekomst te creĆ«ren. We vinden dat dat voor alle kinderen op deze wereld zo zou moeten zijn. Er zijn nog zoveel kinderen die niet of nauwelijks kansen hebben. Daarom hebben wij voor Save the Children gekozen. Wij hebben al een mooi bedrag opgehaald, maar we hopen stiekem op nog meer donaties. Doneren op onze actiepagina kan nog steeds en wordt erg gewaardeerd.”

Enthousiast? Maak hier je eigen actie aan om geld in te zamelen

Start je actie
>