Ondernemersgala Den Haag haalt ruim 180.000 euro op

Het Ondernemersgala Den Haag 2014 heeft zaterdagavond 12 april € 180.460,- opgehaald. Alle opbrengsten gaan naar Save the Children en de Richard Krajicek Foundation. Daarmee was het gala een groot succes.

De negende editie van het Ondernemersgala, met als thema ‘Nacht van de Variété’, was geheel uitverkocht. De combinatie van heerlijk eten en topentertainment – onder anderen van Ellen ten Damme en The Unknown Allstars, afgewisseld met diverse acts van CORPUS acrobatics en Juggling Tango was onweerstaanbaar voor de honderden ondernemers. 

De presentatie van deze avond was in handen van Marcel Verreck, Nicolette Krul en ambassadeur van Save the Children Frits Huffnagel. Circa 600 gasten, onder wie de leden van het Haagse college van burgemeester en wethouders, minister Ivo Opstelten en staatssecretaris Sander Dekker genoten van een vijfgangendiner bereid door Haagse topkoks en studenten van het ROC Mondriaan.

Save the Children is een wereldwijde organisatie die zich inzet om kinderen in kwetsbare situaties te helpen. Het Nederlandse hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag.