TeenZ Company omarmt Save the Children als goed doel

The TeenZ Company omarmt dit jaar Save the Children als goed doel. De aanstormende musicaltalenten gaan zich op hun tour door Nederland in het zweet dansen en zingen tijdens de wervelende dinnershow Pretty Talkz, die zaterdag 5 november een speciale première beleefde. Een percentage van de kaartverkoop gaat naar Save the Children, en tijdens het nummer Alles Is Liefde zijn liefdevolle foto’s uit het archief van de organisatie te zien.

De nieuwe zang- en dansshow Pretty Talkz is een ultieme mix van zang en dans op hoog niveau. Een kleine groep getalenteerde tieners sleept de toeschouwer mee tijdens deze professionele en energieke uitvoering. Samen met de jonge muzikanten van M&M Live Band worden snelle acts en een waterval van bekende en minder bekende popsongs neergezet.

De samenwerking tussen beide organisaties ligt meer voor de hand dan in eerste instantie lijkt. The TeenZ Company bereidt jong talent via toneel, zang en dans voor op de musicalwereld. Save the Children biedt kinderen over de hele wereld veilige plekken waar ze vrij kunnen spelen, dansen en kind kunnen zijn.

Daarnaast ondersteunt Save the Children miljoenen kinderen met onderwijs, voeding en medische zorg waardoor ze, elk met hun eigen talent, een plek vinden in de wereld. Save the Children is de grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie ter wereld, actief in meer dan 120 landen.

PrettyTalkz is van november tot en met maart te zien in de Nederlandse theaters. De twee casts van The TeenZ Company zijn voor dit theaterseizoen klaargestoomd door de beste zang- en dansprofessionals uit het vak, onder leiding van artistiek leider Sophia Wezer.