Onvoorwaardelijk. Ook tijdens de coronacrisis

Meedoen aan Save with Stories? Zo doe je dat

Wil jij ook meedoen? Dat kan! Met onderstaande instructies maken wij het zo makkelijk mogelijk voor jou.

Kies een stukje uit jouw favoriete kinderboek. Een kort verhaal of gedicht mag ook - Zoek een rustig plekje uit waar jij kan gaan voorlezen - Zet je telefoon in een verticale stand - Start de video

  • Begin jouw voorleesvideo met “Ik doe mee aan Save with Stories van Save the Children en ga daarom een stukje uit mijn favoriete boek voorlezen voor alle kinderen die nu thuis zitten door het coronavirus”.
  • Begin met lezen.
  • Als jouw favoriete boek ook plaatjes bevat, laat deze dan ook zien aan de kinderen in de camera - Zorg ervoor dat jouw video niet langer dan 2min30sec duurt.

BeschrijvingIk doe mee aan Save with Stories van Save the Children en ga daarom een stukje uit mijn favoriete boek voorlezen voor alle kinderen die nu thuis zitten door het coronavirus. Wil jij ook mee doen? Ga naar #linkinbio en lees daar hoe jij jouw Instagram TV kunt opnemen. Gebruik #savewithstoriesnl en #savewithstories en vergeet ons niet te taggen @savethechildrennl. Zo bundelen we alle verhalen op één plek om de kinderen te vermaken die nu noodgedwongen thuis zitten. Doe je ook mee? 

Klik op plaatsen en je bent klaar!
Tot slot verander jij jouw link in bio in deze url: www.savethechildren.nl/save-with-stories

Enorm bedankt! De wereld staat momenteel op z’n kop, maar het is fantastisch om onderdeel te zijn van een beweging die kinderen zoveel moois kan brengen. Zij verdienen zonnestraaltjes in hun leven! We zijn dankbaar dat je met ons mee doet. Blijf gezond!