Bekende supporters

De kinderen met wie wij werken, zijn onze belangrijkste ambassadeurs. Om deze kinderen een podium te bieden, zetten diverse nationale en internationale sterren zich in om ons werk te ondersteunen en kinderdromen een stap dichterbij te brengen.

Cristiano Ronaldo
Topvoetballer Cristiano Ronaldo zet zich sinds 2012 in voor Save the Children. In deze nieuwe functie vecht Cristiano tegen honger én overgewicht bij kinderen. Ronaldo: “1 op de 7 kinderen gaat iedere avond met honger naar bed. Ik wil graag een bijdrage leveren om dit probleem dichterbij een oplossing te brengen. Het is een eer om supporter van Save the Children te zijn.
 

 

 

Pia Dijkstra
Tweede Kamerlid van D66. Pia is al jaren betrokken bij het werk van Save the Children. Pia: “'Als er iets is dat me raakt in de journaalbeelden uit oorlogsgebieden of ontwikkelingslanden, zijn het wel de kinderen. Kinderen die veilig en geborgen zouden moeten opgroeien. Save the Children komt op voor deze kinderen. Daarvoor zijn veel donateurs nodig. Meer hoef ik toch niet te zeggen..?”
 

 

 

Joris Lutz
Acteur en presentator Joris Lutz zet zich sinds 2009 vol passie in voor Save the Children. “Kinderen zijn overal ter wereld hetzelfde. Zij eten en drinken net als jij en ik. We kijken iedere dag naar dezelfde zon. Kinderen hebben recht op een goede toekomst. Ik lever daar graag een bijdrage aan.”

 

 

 

Cystine Carreon
Actrice en musical ster Cystine Carreon, bekend van o.a. Gooische Vrouwen, heeft sinds 2009 diverse programma's van Save the Children bezocht. Cystine is naar Inda en Oeganda geweest waar zij programma’s bezocht die kindersterfte tegengaan. Cystine:“ Er zijn zoveel kinderen die onze hulp nodig hebben. Save the Children doet er alles aan met onze hulp het verschil een beetje kleiner te maken.”
 

 

 

Brigitte Donders
Brigitte is weliswaar geen bekend gezicht, maar in haar functie als hoofdredacteur van Kek Mama heeft ze een aantal mooie reportages in haar blad mogelijk gemaakt, waarmee Save the Children veel lezeressen kon bereiken. Brigitte: Ik vind, net als Save the Children, dat alle kinderen een kans moeten hebben om hun droom waar te maken. Daarom steun ik hun werk en hoop ik dat ik onze lezeressen kan raken door te vertellen over de bijzondere kinderen waar Save the Children voor werkt.”
 

 

 

De andere internationale supporters
Onze internationale supporters zijn o.a.: Snowpatrol, Helen Fielding, Mischa Barton, Annie Lennox, Jennifer Garner, Ben Stiller, Koningin Noor van Jordanië, Matt Damon, Simon Cowell, Hugh Grant, Katie Malua, Julienne Moore en vele anderen.