Bedrijfsacquisitie medewerker (interim)

Save the Children is per direct op zoek naar een nieuwe collega om ons Foute Kersttruiendag actieteam tijdelijk voor ten minste twee dagen per week te komen versterken. Wij zoeken een organisatorische kanjer die (potentiële) bedrijfspartners enthousiasmeert om zich te binden aan deze jaarlijkse actie.

De organisatie
Ieder kind verdient een eerlijke kans. Save the Children geeft in de hele wereld kinderen een gezonde start, de kans om te leren en we beschermen ze tegen onrecht en gevaar. Wij doen alles wat nodig is om het leven van kinderen -en daarmee de toekomst van onze samenleving- te verbeteren. Niet alleen in geval van nood, maar elke dag weer.

Jouw opdracht:

  • Je benadert bestaande en potentiële bedrijfsrelaties  (zowel MKB als grootzakelijke markt) om een samenwerking aan te gaan met Save the Children’s Foute Kersttruiendag met het oog op het bewerkstelligen van een langdurige relatie. Dit doe je door bijvoorbeeld productkoppeling, communicatiebereik voor de campagne en het betrekken van de medewerkers.
  • Je regelt, in samenwerking met het actieteam, concrete ondersteuning voor de invulling van de samenwerking met zakelijke deelnemers.
Wie ben jij:
  • Je bent commercieel ingesteld, ondernemend, proactief en innovatief.
  • Je bent een aanpakker en in staat alles te doen jouw opdracht een succes te maken.
  • Je bent communicatief sterk, besluitvaardig en stressbestendig.
  • Je bent sociaal, prettig in de omgang en representatief.
  • Je begrijpt hoe je de Foute Kersttruienactie kan vertalen naar aansprekende concepten voor de zakelijke markt.
  • Als pré breng je ook een zakelijk netwerk mee en heb je ervaring met koude acquisitie
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 
Wij bieden jou:
De mogelijkheid om je in te zetten voor miljoenen kinderen wereldwijd door middel van een gave, energieke actie. Samen met een grote groep enthousiaste collega’s krijg je de kans om prachtige resultaten neer te zetten. We vragen een beschikbaarheid van minimaal twee dagen per week, maximaal vier tot einde 2018.

Save the Children voert een actief veiligheidsbeleid voor kinderen. Daarom vragen wij van kandidaten bereidheid tot naleving van onze gedragscode en medewerking bij het opvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Reageren:
Word jij blij van bovenstaande functie en denk je dat jouw bijdrage een verschil kan maken? Stuur dan een mail met je CV en motivatiebrief uiterlijk 30 maart naar [email protected].