Broadcast Manager (38 uur)

Weg met lineaire TV? Moeten we meer doen met podcast? Zijn er kansen om in te stappen op CTV? Buiten de kennis die je meeneemt van alle vormen van broadcasting die je maar kunt bedenken heb je ook de creatieve kunde om projecten te produceren. Hiermee zorg je ervoor dat nieuwe en bestaande donateurs nog beter betrokken raken bij het werk van Save the Children.

We zetten al een aantal jaar verschillende kanalen in om donateurs te werven, informeren en enthousiasmeren om meer te doen met ons, maar het is belangrijk dat wij innovatief blijven. Je krijgt de ruimte om te optimaliseren, testen en creëeren. Daarnaast zorg je ervoor dat partners graag met ons werken.

Over Save the Children:
Ieder kind heeft het recht op een gelukkige jeugd. Daarom zet Save the Children alles op alles om het leven van kinderen - en daarmee de toekomst van onze samenleving - te verbeteren. 

Wij reageren op noodsituaties, realiseren duurzame ontwikkeling en zorgen dat de stem van kinderen wordt gehoord. Als grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie ter wereld geven wij kinderen een gezonde start, de kans om te leren en bescherming tegen onrecht. Elke dag weer. Onvoorwaardelijk.

Wat ga je doen als Broadcast Manager?
De functie Broadcast Manager valt onder de afdeling Fondsenwerving en valt binnen het Acquisitie Team. De standplaats van deze functie is ons kantoor in Den Haag. Je mag 50% van de tijd op locatie of thuis werken.

In deze functie ben je o.a. verantwoordelijk voor: 

 • Het analyseren en optimaliseren van het DRTV (Direct Response Advertising) kanaal
 • Opzetten van tests op nieuwe kanalen
 • Meedenken binnen campagnes over de inzet van broadcasting
 • Opzetten en onderhouden van partnerships
 • Creatieve invulling en productie van assets 

Wie ben jij?
We zijn een jong team met grote ambities. Onze activiteiten maken écht impact. Al 5 jaar is Save the Children de snelst groeiende NGO van Nederland, en samen met jou willen we dit minstens de komende 5 jaar nog steeds zijn. Er is veel ruimte voor jouw ontwikkeling, dus bij ons ben je nog niet uitgegroeid.

 • Je hebt ervaring met broadcasting (Bijv. TV, Radio, Podcast etc)
 • Je bent iemand die graag in team verband werkt, maar ook zelfstandig goed uit de voeten kan
 • Je hebt inlevingsvermogen in de doelgroepen van Save the Children
 • Meten = weten, je bent iemand die ook oog heeft voor de cijfers en performance gericht werkt
 • Een creatieve en pro-actieve geest

Wat staat er op jouw CV?

 • Opleiding: HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring: Ervaring in de sector is een pré, maar geen vereiste. Een neusje voor multimedia is wél gewenst.
 • Vaardigheden: Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend 
 • Praktisch:  Je bent gerechtigd om in Nederland te werken. 

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Wat jij doet, helpt miljoenen kinderen wereldwijd. Direct of indirect. Mooier werk bestaat niet; 
 • Salaris natuurlijk. Wij volgen de salarisschalen van de Rijksoverheid op basis van een 38-urige werkweek. Deze functie wordt ingeschaald volgens salarisschaal 9 (minimaal €3.196,42 en maximaal €4.483,49);
 • Je reiskosten worden volledig vergoed, waarbij duurzaam vervoer onze norm is;
 • Jaarlijks 25 vakantiedagen op basis van een 5-daagse werkweek; 
 • Mogelijkheid tot het sparen van extra verlof; 
 • Een gunstige pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn; 
 • Veel ruimte voor opleiding & ontwikkeling, zoals onbeperkt gebruik van het trainingsplatform New Heroes; 
 •  Een menselijke werkgever, die voortdurend in ontwikkeling is. Dat betekent een plek waar je jezelf kan zijn, veranderingen mee vorm kan geven en waar je kunt doorgroeien.
 • Goed om te weten: als je aangenomen wordt, krijg je in eerste instantie een jaarcontract, met kans op verlenging.

Aanbiedingen zijn onder voorbehoud van positieve referenties en het overleggen van een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Waarom vragen we referenties en een VOG?
Save the Children neemt deel aan de Inter-Agency Misconduct Disclosure Scheme. 

Als kinderrechtenorganisatie die misbruik – in welke vorm dan ook – bestrijdt, willen we allereerst  kunnen garanderen dat onze eigen medewerkers zich hier niet schuldig aan maken, of hebben gemaakt. Daarom nemen we deel aan de Inter-Agency Misconduct Disclosure Scheme. En nemen we gestandariseerde referenties af als je bij ons solliciteert. Door te solliciteren stem je hiermee in.

Wat voor werkgever is Save the Children?
In Nederland werk je samen met ongeveer 120 collega’s maar je bent ook onderdeel van een internationaal netwerk van meer dan 25.000 collega’s in 120 landen. We zijn ’s werelds grootste kinderrechtenorganisatie, maar dat betekent niet dat onze organisatie onpersoonlijk is. Juist niet! Wij zorgen dat ieders stem – net zoals die van de kinderen waar wij voor strijden – gehoord wordt. Dat iedere collega zichzelf kan zijn en zich verder kan ontwikkelen. 

Bij Save the Children zijn we trots op onze diversiteit. Daarom nodigen wij iedereen uit om bij ons te solliciteren, ongeacht gender, seksuele oriëntatie, religieuze en/of culturele achtergrond, persoonlijkheid en/of andere zichtbare en onzichtbare kenmerken. We vieren onze verschillen, want deze zorgen ervoor dat we samen kunnen groeien.

Sollicitatieprocedure:
Enthousiast geworden? Stuur je sollicitatie dan op vóór 14 februari 2022 via het sollicitatieformulier op onze website. Sollicitaties die op een andere manier bij ons binnenkomen, nemen wij helaas niet in behandeling. Bij voldoende sollicitaties kan de vacature eerder gesloten worden, dus reageer direct. We proberen binnen 2 weken na de sluitingsdatum op je sollicitatie te reageren. 

Als je inhoudelijke vragen hebt over de vacature, kun je terecht bij Robert Valentijn, Teamleider Supporter Acquisition op 06-23679743. 

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Simcha Korbee (Coördinator Werving & Selectie): [email protected].

Solliciteer
>