Data & Marketing Automation medewerker

32 uur per week

 

Over Save the Children

Ieder kind heeft het recht op een gelukkige jeugd. Daarom zet Save the Children alles op alles om het leven van kinderen - en daarmee de toekomst van onze samenleving - te verbeteren. Als grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie ter wereld geven wij kinderen een gezonde start en de kans om te leren. En we beschermen kinderen tegen misbruik, verwaarlozing en uitbuiting. 

Hoe we dat doen? Met 25.000 medewerkers zetten wij ons in zo’n 120 landen in voor kinderen. Wij reageren op noodsituaties, realiseren duurzame ontwikkeling en zorgen dat de stem van kinderen wordt gehoord. We zijn overal waar kinderen ons nodig hebben. Ook op de moeilijkst bereikbare plekken. Elke dag weer. Onvoorwaardelijk.

Save the Children is in Nederland gevestigd in Den Haag. De organisatie bestaat uit de afdelingen Internationale Programma’s, Binnenlandprogramma, Lobby en Advocacy, Communicatie, Fondsenwerving, Finance en Control en Interne Dienst en telt op dit moment ongeveer 90 medewerkers.   

Over de functie: 
De functie Data & Marketing Automation medewerker valt onder de afdeling Fondsenwerving. De standplaats van deze functie is ons kantoor in Den Haag. 

In deze functie ben je verantwoordelijk voor: 

 • Zorgdragen voor de juiste werking van onze online tools met een belangrijke focus op MarketingCloud, Formsuite en ons DMP. Waarbij vooral de data, consistentie en datakwaliteit belangrijk zijn. Je zorgt dat de integratie en dataflow tussen de verschillende systemen goed blijft functioneren, waarbij je dit monitort en verder optimaliseert. 
 • Ontwikkelen van nieuwe customer journeys in MarketingCloud, waarbij jouw focus ligt op de technische implementatie en dataflows. Daarnaast zorg je dat de bestaande customer journeys goed blijven lopen en je optimaliseert deze, samen met collega’s van de afdeling, continue verder.
 • Aanleveren van rapportages van campagnes en resultaten via bovenstaande tools. En je draagt bij aan het analyseren van de cijfers en data.
 • Ondersteunen van je collega’s in het gebruik van de online tools, je zorgt dat de handleidingen up-to-date blijven en dat alle activiteiten in lijn zijn met het privacy reglement.
 • Contact hebben met leveranciers om te zorgen dat de online tools goed blijven werken en verder ontwikkeld worden.

 

Over jou :

 • Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met MarketingCloud of andere Marketing Automation tools
 • Je bent data driven en een tech geek
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het aansturen van externe partijen en leveranciers
 • Je bent communicatief sterk, besluitvaardig en stressbestendig.
 • Je hebt een commerciĆ«le instelling, proactief en innovatief
 • Gezien het internationale karakter van onze organisatie is een goede beheersing van het Engels (mondeling en schriftelijk) noodzakelijk;
 • Je bent gerechtigd om in Nederland te werken

Save the Children voert een actief veiligheidsbeleid voor kinderen en tolereert of accepteert geen enkele vorm van misbruik. Dit onderwerp komt aan bod in onze wervings- en selectieprocedures.

Save the Children neemt deel aan de Inter-Agency Misconduct Disclosure Scheme. 

Als u solliciteert bij Save the Children, gaat u ermee akkoord dat wij gestandaardiseerde referenties conform de Inter-Agency Misconduct Disclosure afnemen. 

 

Wij bieden:

De mogelijkheid om je in te zetten voor miljoenen kinderen wereldwijd! Je bent onderdeel van een internationaal netwerk en komt binnen in een periode waar groei en innovatie voorop staan. Samen met een grote groep enthousiaste collega’s krijg je de kans om prachtige resultaten neer te zetten en tegelijkertijd jezelf verder te ontwikkelen. We hebben veel mogelijkheden voor training en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.

De functie is voor 32 uur per week, voor een periode van een jaar met uitzicht op verlenging bij gebleken geschiktheid. Wij bieden een salaris dat past binnen de goede doelensector, ingeschaald volgens salarisschaal 7 van de rijksoverheid, min. EUR 2.422,62- max EUR 3.157)  gebaseerd op een 38-urige werkweek. 

Aanbiedingen zijn onder voorbehoud aan positieve referenties en het overleggen van een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Informatie en solliciteren: 

Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met Jeroen Beelen, Data & Marketing Automation Manager .
Telefoon: 070 338 44 48, 

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Sayonara Kartawirja, HR Advisor.  Telefoon 070 338 4448 

Je belangstelling voor deze functie kun je uiterlijk 18 april 2021 kenbaar maken door het invullen van het formulier op onze website.

Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Save the Children Nederland garandeert je dat we zorgvuldig omgaan met je persoonsgegevens. Wij gebruiken je persoonsgegevens uitsluitend voor het behandelen van deze sollicitatie. Na beĆ«indiging van de sollicitatieprocedure zullen alle gegevens binnen 4 weken vernietigd worden, tenzij jij ons toestemming geeft om ze langer te bewaren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu

Deel deze vacature op LinkedIn