Digital Advertising & CRO Specialist (38 uur per week)

Samen met een team van ambitieuze fondsenwervers strijden tegen zaken als ondervoeding, dankzij jouw werk gaan miljoenen kinderen wereldwijd een beter leven tegemoet. Door zo veel mogelijk kwalitatieve leads, giften en structurele donateurs te werven kun jij het verschil maken. Ben jij de strateeg die de conversie van verschillende digital advertising kanalen kan optimaliseren? Lees snel verder!

Over Save the Children:

Ieder kind heeft het recht op een gelukkige jeugd. Daarom zet Save the Children alles op alles om het leven van kinderen - en daarmee de toekomst van onze samenleving - te verbeteren. 

Wij reageren op noodsituaties, realiseren duurzame ontwikkeling en zorgen dat de stem van kinderen wordt gehoord. Als grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie ter wereld geven wij kinderen een gezonde start, de kans om te leren en bescherming tegen onrecht. Elke dag weer. Onvoorwaardelijk.

Wat ga je doen als Digital Advertising & CRO Specialist?

Als Digital Advertising & CRO Specialist draag jij samen met de Digital Marketeer zorg voor de strategie en uitvoering van de digitale acquisitie van leads, giften en structurele donateurs. Daarnaast zijn er verschillende campagnes die bijdragen aan onze merkbekendheid, of die een informatief doel dienen. Jij zorgt ervoor dat er synergie is tussen de verschillende uitingen en draagt bij aan fondsenwervende doelstellingen. Waar ben je onder andere mee bezig?

 • Het opstellen, uitvoeren en optimaliseren van de paid-channel strategie, inclusief KPI’s, PI’s en targets hierop. 
 • Het opstellen en implementeren van een CRO-strategie. 
 • Het bedenken, maken en optimaliseren van de campagne-ads, landingspagina’s en journeys. 
 • Opstellen en beheren van het paid-media-budget. 
 • Het aansturen van leveranciers / partners (resultaat, budget, proces, kwaliteit, kennis-inbreng). 

Wie ben jij?

Ben jij net zo ambitieus als wij? Krijg je energie van groei? En vind je het tegelijkertijd belangrijk dat je een bijdrage levert aan een betere wereld voor kinderen? Bij 3x ja is het tijd om te solliciteren. We zijn op zoek naar een teamplayer die pro-actief aan de slag gaat met onze digitale kanalen. Je ziet vrijheid als een kans om jezelf te laten zien. Je kunt je creativiteit goed kwijt in je werk en kunt je onderscheiden van de rest. Je bent analystisch sterk en bent altijd scherp en flexibel genoeg om campagnes bij te sturen voor een optimaal resultaat. Mede dankzij de groei van onze digitale acquisitie zijn we de laatste jaren ontzettend gegroeid en we blijven ambitieus naar de toekomst. Ga jij ons de komende jaren nóg meer op de kaart zetten?

Wat staat er op jouw CV?

 • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar paid media en CRO-ervaring
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend
 • Je bent gerechtigd om in Nederland te werken. 

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Wat jij doet, helpt miljoenen kinderen wereldwijd. Direct of indirect. Mooier werk bestaat niet; 
 • Salaris natuurlijk. Wij volgen de salarisschalen van de Rijksoverheid op basis van een 38-urige werkweek. Deze functie wordt ingeschaald volgens salarisschaal 10 (minimaal € 2756,75  en maximaal € 4430,97);
 • Je reiskosten worden volledig vergoed, waarbij duurzaam vervoer onze norm is;
 • Jaarlijks 25 vakantiedagen op basis van een 5-daagse werkweek; 
 • Mogelijkheid tot het sparen van extra verlof; 
 • Een gunstige pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn; 
 • Veel ruimte voor opleiding & ontwikkeling, zoals onbeperkt gebruik van het trainingsplatform New Heroes; 
 •  Een menselijke werkgever, die voortdurend in ontwikkeling is. Dat betekent een plek waar je jezelf kan zijn, veranderingen mee vorm kan geven en waar je kunt doorgroeien.
 • Goed om te weten: als je aangenomen wordt, krijg je in eerste instantie een jaarcontract, met kans op verlenging.

Aanbiedingen zijn onder voorbehoud van positieve referenties en het overleggen van een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Waarom vragen we referenties en een VOG?

Save the Children neemt deel aan de Inter-Agency Misconduct Disclosure Scheme. 

Als kinderrechtenorganisatie die misbruik – in welke vorm dan ook – bestrijdt, willen we allereerst  kunnen garanderen dat onze eigen medewerkers zich hier niet schuldig aan maken, of hebben gemaakt. Daarom nemen we deel aan de Inter-Agency Misconduct Disclosure Scheme. En nemen we gestandariseerde referenties af als je bij ons solliciteert. Door te solliciteren stem je hiermee in.

Wat voor werkgever is Save the Children?

In Nederland werk je samen met ongeveer 120 collega’s maar je bent ook onderdeel van een internationaal netwerk van meer dan 25.000 collega’s in 120 landen. We zijn ’s werelds grootste kinderrechtenorganisatie, maar dat betekent niet dat onze organisatie onpersoonlijk is. Juist niet! Wij zorgen dat ieders stem – net zoals die van de kinderen waar wij voor strijden – gehoord wordt. Dat iedere collega zichzelf kan zijn en zich verder kan ontwikkelen. 

Bij Save the Children zijn we trots op onze diversiteit. Daarom nodigen wij iedereen uit om bij ons te solliciteren, ongeacht gender, seksuele oriëntatie, religieuze en/of culturele achtergrond, persoonlijkheid en/of andere zichtbare en onzichtbare kenmerken. We vieren onze verschillen, want deze zorgen ervoor dat we samen kunnen groeien.

Sollicitatieprocedure: 

Enthousiast geworden? Stuur je sollicitatie dan vóór 30-11-2021 op via het sollicitatieformulier op onze website. Sollicitaties die op een andere manier bij ons binnenkomen, nemen wij helaas niet in behandeling.
We proberen binnen 2 weken na de sluitingsdatum op je sollicitatie te reageren. 

Als je inhoudelijke vragen hebt over de functie, kun je terecht bij Robert Valentijn (Teamleader Supporter Acquisition):  06-23679743. 

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Sayonara Kartawirja (HR adviseur)
[email protected]

* Alle gegevens die je invult, gebruiken we alleen om je sollicitatie in behandeling te kunnen nemen. Uiterlijk 4 weken na het beëindigen van de sollicitatieprocedure, zullen we je gegevens verwijderen uit onze systemen.

Solliciteer nu