E-mail Marketeer (24-32 uur per week)

Wil jij je verder ontwikkelen op het vlak van CRM en e-mail? We hebben alles om dit tot een succes te maken. Waardevolle bestanden, een intelligent marketing platform, veel learnings uit het verleden en vooral een hele goede boodschap. Nu nog iemand die dit allemaal aan elkaar kan verbinden!
 

Als E-mail Marketeer ben jij verantwoordelijk voor alles wat met e-mail te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan de e-mailmarketing en -segmentatie strategie en aan het bedenken en uitwerken van verschillende e-mailjourneys. Maar ook je creatieve kant kun je volledig aanboren, door het zelf creƫren van de e-mailcontent. Het leuke van deze rol bij Save the Children is dat er ontzettend veel waardevolle content beschikbaar is en dat ook de technologie om jouw boodschap op het beste moment bij je ontvanger te brengen voorhanden is. De uitdaging zit er in, om te bepalen wat dan die juiste boodschap en dat juiste moment is, zodat je de relatie met de doelgroepen ook echt gaat verstevigen.

Het team
Uiteraard doe je dit niet helemaal alleen. In deze rol kom je te werken in het digital team. Samen met Digital Content Specialist, de Social & Community-specialist en de Paid-advertising & Conversie-specialist werk je aan de optimale digitale customer journeys voor onze verschillende doelgroepen. Ook zal je zeer nauw samenwerken met de contentmanagers en het Marketing Operations-team. Het digital team is een team met ambitieuze young professionals, die een passie hebben voor online, maar ook bevlogen zijn om de mooie maatschappelijke doelen van Save the Children behalen.

Jouw profiel

  • HBO+ werk- en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar ervaring met e-mailmarketing.
  • Kennis van ‘e-mail-technologie’ (marketing cloud, a/b-testtooling, cms-systemen, Google Analytics, Photoshop en videobewerkingsprogramma’s)
  • Creatief, resultaatgericht en hands-on.
  • Goede online schrijfvaardigheden en gezien het internationale karakter van onze organisatie ook een goede beheersing van de Engelse taal.
  • Je bent bereid om 's avonds of in het weekend in actie te komen als de actualiteit daar aanleiding toe geeft.
Save the Children voert een actief veiligheidsbeleid voor kinderen. Daarom vragen wij van kandidaten bereidheid tot naleving van onze gedragscode en medewerking bij het opvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag.
 
Over Save the Children
Save the Children zet alles op alles om het leven van kinderen - en daarmee de toekomst van onze samenleving - te verbeteren. Als grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie ter wereld geven wij kinderen een gezonde start en de kans om te leren. En we beschermen kinderen tegen misbruik, verwaarlozing en uitbuiting. Met 25.000 medewerkers zetten wij ons in zo’n 120 landen in voor kinderen. Wij reageren op noodsituaties, realiseren duurzame ontwikkeling en zorgen dat de stem van kinderen wordt gehoord. We zijn overal waar kinderen ons nodig hebben. Ook op de moeilijkst bereikbare plekken. Elke dag weer. Onvoorwaardelijk.
 
Save the Children is in Nederland gevestigd in Den Haag. De organisatie bestaat uit de afdelingen Internationale Programma’s, Binnenlandprogramma, Lobby en Advocacy, Communicatie, Fondsenwerving, Finance en Control en Stafdienst (Interne Dienst) en telt op dit moment ongeveer 80 medewerkers.  
 
Wij bieden:
De mogelijkheid om je in te zetten voor miljoenen kinderen wereldwijd! Je bent onderdeel van een internationaal netwerk en komt binnen in een periode waar groei en innovatie voorop staan. Samen met een grote groep enthousiaste collega’s krijg je de kans om prachtige resultaten neer te zetten en tegelijkertijd jezelf verder te ontwikkelen.
 
De functie is voor 24-32 uur per week, voor een periode van 1 jaar met uitzicht op verlenging bij gebleken geschiktheid. Wij bieden een salaris dat past binnen de goede doelensector, ingeschaald volgens salarisschaal 8, (€ 2605,- tot  € 3521,- ) gebaseerd op een 38-urige werkweek.
 
Informatie en solliciteren:
  • Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met Linda Sinac, Manager Communicatie. Telefoon: 070 338 44 48, [email protected].
  • Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Sayonara Kartawirja, HR Advisor. Telefoon 070 338 4448, [email protected].
  • Je belangstelling voor deze functie kun je kenbaar maken door het sturen van een e-mail met motivatiebrief en curriculum vitae aan [email protected], onder vermelding van ‘E-mail Marketeer’.
Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
Save the Children Nederland garandeert je dat we zorgvuldig omgaan met je persoonsgegevens. Wij gebruiken je persoonsgegevens uitsluitend voor het behandelen van deze sollicitatie. Na beƫindiging van de sollicitatieprocedure zullen alle gegevens binnen 4 weken vernietigd worden, tenzij jij ons toestemming geeft om ze langer te bewaren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.