Interim Accountmanager bedrijven (minimaal 6 maanden)

Save the Children is per direct op zoek naar een ervaren corporate accountmanager om ons team tijdelijk te komen versterken.
 

Wij zoeken iemand die zowel een gelijkwaardige sparringspartner is voor bedrijven als het strategische inzicht heeft om kansen te inventariseren en implementeren. Aan het eind van je contract zijn alle opties in kaart gebracht, afgestemd met het MT en zijn voor de belangrijkste relaties strategische accountplannen ontwikkeld. In de tussentijd zijn onze accounts optimaal bediend.

De organisatie
Save the Children is ‘s werelds grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie met programma’s in 124 landen. Ruim 27.000 medewerkers zetten zich dagelijks in om medische zorg, kwalitatief goed onderwijs en betere leefomstandigheden te realiseren voor kinderen.

Save the Children staat voor de overtuiging dat elk kind, waar ook op aarde, recht heeft op gelijke kansen en een goede en gezonde toekomst verdient. Onze medewerkers staan daarom overal ter wereld naast kinderen die in de knel zitten door conflicten, misbruik of uitbuiting. Wij helpen en begeleiden deze kinderen net zolang totdat ze weer perspectief hebben op een goede en gezonde toekomst. Dit doen we dankzij de steun van onze donateurs die, net als wij, geloven in de kracht van kinderen om straks zélf de wereld te veranderen.

Jouw opdracht:

 • Je stelt accountplannen samen en werkt met je collega’s samen om alle kansen en lopende project te documenteren en strategische accountplannen op te stellen; hierin ben je ook een belangrijke adviseur en sparringpartner voor het MT;
 • Daarnaast ben je zelf de aanspreekpunt en/of back-up voor een aantal belangrijke accounts;
 • Je werkt met oog op financieel rendement: het maximaliseren van inkomsten in de zakelijke markt door korte termijn activiteiten en versterking van de langere termijn relatie;
 • Je werkt samen met een projectmanager om events te organiseren voor bedrijven en employees en zorgt samen voor maximale deelname van bedrijfspartners aan onze jaarlijkse campagne activiteiten;
 • Waar nodig werk je samen met de Communicatie afdeling om concepten te ontwikkelen en uit te werken; uiteraard met een goede business case als uitgangspunt..
Wie ben jij:
 • Je hebt een WO/HBO werk- en denkniveau en aantoonbare relevante werkervaring met of bij het Nederlands bedrijfsleven.
 • Je bent communicatief sterk, besluitvaardig en stressbestendig.
 • Je hebt aantoonbaar strategisch en analytisch vermogen en denkt in oplossingen.
 • Je bent commercieel ingesteld, ondernemend, proactief en innovatief.
 • Je bent sociaal, prettig in de omgang en representatief op ‘boardroom’ niveau.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 
Wij bieden jou:
De mogelijkheid om je in te zetten voor miljoenen kinderen wereldwijd! Je bent onderdeel van een internationaal netwerk en komt binnen in een periode waar groei en innovatie voorop staan. Samen met een grote groep enthousiaste collega’s krijg je de kans om prachtige resultaten neer te zetten. De functie is voor 32 - 38 uur per week voor een minimale periode van 6 maanden.
 
Save the Children voert een actief veiligheidsbeleid voor kinderen. Daarom vragen wij van kandidaten bereidheid tot naleving van onze gedragscode en medewerking bij het opvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Reageren:
Word jij blij van bovenstaande functie en denk je dat jouw bijdrage een verschil kan maken? Stuur dan een mail met je CV en motivatiebrief uiterlijk 10 mei naar [email protected].

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sarah Clifton, telefoonnummer 070-3384448.