Interim Projectmanager bedrijven & evenementen (minimaal 6 maanden)

Save the Children is per direct op zoek naar een ervaren event- en projectmanager om ons team tijdelijk te komen versterken.

Wij zoeken een organisatorische kanjer die samen met onze bestaande bedrijfspartners een aantal (grote) evenementen en jaarlijkse acties kan opzetten en maximaal kan laten renderen.

De organisatie
Save the Children is ‘s werelds grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie met programma’s in 124 landen. Ruim 27.000 medewerkers zetten zich dagelijks in om medische zorg, kwalitatief goed onderwijs en betere leefomstandigheden te realiseren voor kinderen.
Save the Children staat voor de overtuiging dat elk kind, waar ook op aarde, recht heeft op gelijke kansen en een goede en gezonde toekomst verdient. Onze medewerkers staan daarom overal ter wereld naast kinderen die in de knel zitten door conflicten, misbruik of uitbuiting. Wij helpen en begeleiden deze kinderen net zolang totdat ze weer perspectief hebben op een goede en gezonde toekomst. Dit doen we dankzij de steun van onze donateurs die, net als wij, geloven in de kracht van kinderen om straks zélf de wereld te veranderen.

Jouw opdracht:

  • Je inventariseert samen met collega’s de wensen en behoeftes van onze externe partners en stelt concreet campagne - en event plannen op; je bent verantwoordelijk voor de goede uitvoering hiervan. Maximaal rendement en versterking van de langere termijn relatie zijn daarbij van essentieel belang;
  • Je organiseert zelf events voor bedrijven en employees en zorgt samen voor maximale deelname van bedrijfspartners aan onze terugkerende campagne activiteiten;
  • Je bent een administratieve kracht en zorg voor een continue up-to-date en afgestemde project planning voor meerdere activiteiten tegelijkertijd.

Wie ben jij:

  • Je steekt graag je handen uit de mouwen en doet er alles aan om jouw opdracht tot een succes te maken.
  • Je bent communicatief sterk, besluitvaardig en stressbestendig.
  • Je hebt aantoonbaar strategisch en analytisch vermogen en denkt in oplossingen.
  • Je bent commercieel ingesteld, ondernemend, proactief en innovatief.
  • Je bent sociaal, prettig in de omgang en representatief op ‘boardroom’ niveau.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 
Wij bieden jou:
De mogelijkheid om je in te zetten voor miljoenen kinderen wereldwijd! Je bent onderdeel van een internationaal netwerk en komt binnen in een periode waar groei en innovatie voorop staan. Samen met een grote groep enthousiaste collega’s krijg je de kans om prachtige resultaten neer te zetten. De functie is voor 32 - 38 uur per week voor een minimale periode van 6 maanden.
Save the Children voert een actief veiligheidsbeleid voor kinderen. Daarom vragen wij van kandidaten bereidheid tot naleving van onze gedragscode en medewerking bij het opvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Reageren:
Word jij blij van bovenstaande functie en denk je dat jouw bijdrage een verschil kan maken? Stuur dan een mail met je CV en motivatiebrief uiterlijk 10 mei naar [email protected].

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sarah Clifton, telefoonnummer 070-3384448.