Medewerker Secretariaat (32-38 uur)

Wil jij werken in een dienstverlenende functie waarin gastvrijheid voorop staat? Dat kan bij Save the Children! We zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons secretariaat komt versterken. Jij bent de vraagbaak voor onze collega’s op kantoor en voor onze externe relaties. Je hebt een afwisselend takenpakket enkomt terecht in een hecht team. Als medewerker van het Secretariaat ben je van alles op de hoogte binnen onze organisatie.

Over Save the Children:

Ieder kind heeft het recht op een gelukkige jeugd. Daarom zet Save the Children alles op alles om het leven van kinderen - en daarmee de toekomst van onze samenleving - te verbeteren.

Wij reageren op noodsituaties, realiseren duurzame ontwikkeling en zorgen dat de stem van kinderen wordt gehoord. Als grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie ter wereld geven wij kinderen een gezonde start, de kans om te leren en bescherming tegen onrecht. Elke dag weer. Onvoorwaardelijk.

Wat ga je doen als Medewerker Secretariaat?

Als medewerker secretariaat ben je het visitekaartje en de spil van onze organisatie. Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Je bent je het eerste aanspreekpunt voor bezoekers en beantwoordt vragen van jouw collega’s.

 • Het Management team kan op jou leunen, doordat jij ze ondersteunt door o.a. agendabeheer en secretariële taken;
 • Doordat jij de reizen boekt via onze externe partner ontzorg jij collega’s die op reis gaan;  
 • Je draagt zorg voor een stimulerende en nette kantooromgeving;
 • Je beantwoordt alle inkomende telefoontjes en behandelt de in- en uitgaande post;
 • Doordat jij zorgt voor het voorraadbeheer en de inkoop van artikelen hebben we altijd voldoende inventaris in huis;
 • Jij ondersteunt HR bij de indiensttreding van nieuwe medewerkers, door de uitgifte van laptops e.d.
 • En je zorgt er, in samenwerking met de Coördinator ICT, voor dat er altijd voldoende ICT middelen aanwezig zijn


Wie ben jij?

Je bent een, enthousiaste en betrouwbare collega die energie uitstraalt en graag het initatief neemt en planmatig werkt. Je houdt van een afwisselende werkomgeving waarvan geen  dag hetzelfde is. Je kunt helder en op verschillende niveaus communiceren en je kunt snel en accuraat schakelen tussen geplande en adhoc taken.

Wat staat er op jouw CV?

 • Opleiding: MBO secretarieel of vergelijkbaar werk en denk- niveau
 • Ervaring: minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie, met veel ervaring met (complex) agendabeheer
 • Vaardigheden: Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend
 • Praktisch:  Je bent gerechtigd om in Nederland te werken.

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Wat jij doet, helpt miljoenen kinderen wereldwijd. Direct of indirect;
 • Salaris natuurlijk. Wij volgen de salarisschalen van de Rijksoverheid op basis van een 38-urige werkweek. Deze functie wordt ingeschaald volgens salarisschaal 5 (minimaal €2.531,15 en maximaal €3.121,48);
 • Je reiskosten worden volledig vergoed, waarbij duurzaam vervoer onze norm is;
 • Jaarlijks 25 vakantiedagen op basis van een 5-daagse werkweek;
 • Mogelijkheid tot het sparen van extra verlof;
 • Een gunstige pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Veel ruimte voor opleiding & ontwikkeling, zoals onbeperkt gebruik van het trainingsplatform New Heroes;
 • Een menselijke werkgever, die voortdurend in ontwikkeling is. Dat betekent een plek waar je jezelf kan zijn, veranderingen mee vorm kan geven en waar je kunt doorgroeien.
 • Goed om te weten: als je aangenomen wordt, krijg je in eerste instantie een jaarcontract, met kans op verlenging.

Aanbiedingen zijn onder voorbehoud van positieve referenties en het overleggen van een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Waarom vragen we referenties en een VOG?

Save the Children neemt deel aan de Inter-Agency Misconduct Disclosure Scheme.

Als kinderrechtenorganisatie die misbruik – in welke vorm dan ook – bestrijdt, willen we allereerst  kunnen garanderen dat onze eigen medewerkers zich hier niet schuldig aan maken, of hebben gemaakt. Daarom nemen we deel aan de Inter-Agency Misconduct Disclosure Scheme. En nemen we gestandariseerde referenties af als je bij ons solliciteert. Door te solliciteren stem je hiermee in.

Wat voor werkgever is Save the Children?

In Nederland werk je samen met ongeveer 160 collega’s maar je bent ook onderdeel van een internationaal netwerk van meer dan 25.000 collega’s in 120 landen. We zijn ’s werelds grootste kinderrechtenorganisatie, maar dat betekent niet dat onze organisatie onpersoonlijk is. Juist niet! Wij zorgen dat ieders stem – net zoals die van de kinderen waar wij voor strijden – gehoord wordt. Dat iedere collega zichzelf kan zijn en zich verder kan ontwikkelen.

Bij Save the Children zijn we trots op onze diversiteit. Daarom nodigen wij iedereen uit om bij ons te solliciteren, ongeacht gender, seksuele oriëntatie, religieuze en/of culturele achtergrond, persoonlijkheid en/of andere zichtbare en onzichtbare kenmerken. We vieren onze verschillen, want deze zorgen ervoor dat we samen kunnen groeien.

Sollicitatieprocedure:

Enthousiast geworden? Stuur je sollicitatie dan vóór 12 april op via het sollicitatieformulier. Sollicitaties die op een andere manier bij ons binnenkomen, nemen wij helaas niet in behandeling. Bij voldoende sollicitaties kan de vacature eerder gesloten worden, dus reageer direct.                

We proberen binnen 2 weken na de sluitingsdatum op je sollicitatie te reageren.

Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Sayonara Kartawirja (Manager HR a.i.); [email protected].  Als je vragen hebt over de sollicitatieprocedure, kun je terecht bij Simcha Korbee (Coördinator Werving & Selectie); [email protected]


* Alle gegevens die je invult, gebruiken we alleen om je sollicitatie in behandeling te kunnen nemen. Uiterlijk 4 weken na het beëindigen van de sollicitatieprocedure, zullen we je gegevens verwijderen uit onze systemen.

Solliciteer
>