Online communicatievrijwilligers gezocht!

SEO en linkbuilding
Een van onze goede voornemens voor 2019 is het SEO-proof maken van de teksten op onze website www.savethechildren.nl. Daarnaast willen we nieuwe landingspagina’s gaan maken en meer aan linkbuilding gaan doen. 

Gratis SEO-training
Je krijgt eerst een stevige training van de SEO-specialist van ons online marketingbureau SDIM. Vervolgens gaan we een dagdeel met z’n allen aan de slag op ons kantoor in Den Haag. Daarna kun je de werkzaamheden eventueel ook gewoon vanuit huis uitvoeren.

Heb jij:

  • een achtergrond in communicatie en schrijf je graag?
  • kennis van ten minste één CMS?
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal?
Ben jij:
  • woonachtig in omgeving Den Haag?
  • enthousiast om een goed doel te helpen?
  • beschikbaar voor minimaal twee dagdelen per maand?
Ben je geïnteresseerd? Dan kun je uiterlijk 16 december je CV naar ons toesturen via [email protected]. Ook voor vragen kun je ons via dit adres bereiken.

Save the Children voert een actief veiligheidsbeleid voor kinderen. Daarom vragen wij van kandidaten bereidheid tot naleving van onze gedragscode en medewerking bij het opvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Over Save the Children
Save the Children helpt kinderen in nood als gevolg van armoede, oorlog en natuurrampen. In de hele wereld geven wij kinderen een gezonde start, de kans om te leren en beschermen we hen tegen onrecht en gevaar. Wij doen alles wat nodig is om het leven van kinderen -en daarmee de toekomst van onze samenleving- te verbeteren.

Wij zijn daar waar kinderen ons nodig hebben: in het hart van de samenleving in 124 landen met ruim 27.000 lokale medewerkers. Save the Children is in Nederland gevestigd in Den Haag.


Save the Children Nederland garandeert je dat we zorgvuldig omgaan met je persoonsgegevens. Wij gebruiken je persoonsgegevens uitsluitend voor het behandelen van deze sollicitatie. Na beëindiging van de sollicitatieprocedure zullen alle gegevens binnen 4 weken vernietigd worden, tenzij jij ons toestemming geeft om ze langer te bewaren.