Relatiemanager bedrijven (32-38 uur per week)

Wij zijn per zo spoedig mogelijk op zoek naar een Relatiemanager bedrijven. 

De organisatie:
Save the Children vindt dat ieder kind een eerlijke kans verdient. In de hele wereld geven wij kinderen een gezonde start, de kans om te leren en beschermen we hen tegen onrecht en gevaar. Wij doen alles wat nodig is om het leven van kinderen -en daarmee de toekomst van onze samenleving- te verbeteren.

Save the Children is daar waar kinderen ons nodig hebben: in het hart van de samenleving in ca. 120 landen met ruim 27.000 lokale medewerkers. Save the Children is in Nederland gevestigd in Den Haag. De organisatie bestaat uit de afdelingen Internationale Programma’s, Binnenlandprogramma, Lobby en Advocacy, Communicatie, Fondsenwerving, Finance en Control en Stafdienst (Interne Dienst) en telt ongeveer 70 medewerkers. Tussen deze afdelingen wordt op een aantal thema’s in zgn. clusters samengewerkt.

Plaats in de organisatie:
De Relatiemanager bedrijven maakt deel uit van het Partnerships team en werkt onder de verantwoordelijkheid van de Manager afdeling Fondsenwerving.
De standplaats is het kantoor van SCNL te Den Haag.
 
De functie:
Het doel van de functie is samenwerking met de bedrijven partners en donateurs van de organisatie op te zetten en verstevigen om meer impact voor kinderen te realiseren. Wij zoeken daarbij een collega die fungeert als key accountmanager om 1 à 2 strategische zakelijke partners te onderhouden en verder te ontwikkelen om ons werk voor kinderen wereldwijd uit te breiden.

Verantwoordelijkheden en taken:

 • Vanuit de bredere partnership- en relatiemanagementstrategie stel je accountplannen op en voert deze uit voor behoud en verdiepen van relaties met bedrijven.
 • Je bent de relatiemanager, eerste aanspreekpunt en procesregisseur voor een beperkt aantal strategische partnerships.
 • Je bouwt en bewaakt deze relaties zorgvuldig, kent de interesses en betrekt hen bij de organisatie.
 • Je ondersteunt de strategieontwikkeling voor de benadering van het bedrijfsleven.

Profiel:
 • Je hebt een aantoonbaar  HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt  enkele jaren relevante werkervaring , bij voorkeur op relatiemanagement
 • Je bent representatief
 • Je bent communicatief sterk, besluitvaardig en stressbestendig en hebt analytisch vermogen
 • Je bent thuis in SDG's en hebt  bij voorkeur ervaring met ontwikkelingssamenwerking
 • En eigen relevant netwerk vanuit bedrijfsleven is een pré
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Den Haag
Save the Children voert een actief veiligheidsbeleid voor kinderen. Daarom vragen wij van kandidaten bereidheid tot naleving van onze gedragscode en medewerking bij het opvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag.
 
Wij bieden:
De mogelijkheid om je in te zetten voor miljoenen kinderen wereldwijd! Je bent onderdeel van een internationaal netwerk en komt binnen in een periode waar groei en innovatie voorop staan. Samen met een grote groep enthousiaste collega’s krijg je de kans om prachtige resultaten neer te zetten en tegelijkertijd jezelf verder te ontwikkelen.
 
De functie is voor 32 - 38 uur per week, voor een periode van 12 maanden met uitzicht op verlenging bij gebleken geschiktheid. Wij bieden een salaris dat past binnen de goede doelensector, ingeschaald volgens de salarisschalen van de rijksoverheid (BBRA), gebaseerd op een 38-urige werkweek.
 
Informatie en solliciteren:
Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met Claire van den Broek, coördinator van het bedrijvencluster. Telefoon: 070 338 44 48, e-mail: [email protected]

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Sayonara Kartawirja, HR Officer. Telefoon 070 338 4448, [email protected].

Je belangstelling voor deze functie kun je uiterlijk 15 februari 2019 kenbaar maken door het sturen van een e-mail met motivatiebrief en curriculum vitae aan [email protected], onder vermelding van “Relatiemanager bedrijven”.

De eerste gespreksronde staat gepland voor 21 februari 2019.

Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Save the Children Nederland garandeert je dat we zorgvuldig omgaan met je persoonsgegevens. Wij gebruiken je persoonsgegevens uitsluitend voor het behandelen van deze sollicitatie. Na beëindiging van de sollicitatieprocedure zullen alle gegevens binnen 4 weken vernietigd worden, tenzij jij ons toestemming geeft om ze langer te bewaren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.