Relatiemanager Fondsen (38 uur)

Het team Partnerships & Philanthropy gaat uitbreiden. We zoeken een enthousiaste Relatiemanager Grote Gevers & Fondsen om ons team te komen versterken. Je komt terecht in een team vol ambities, kansen en enorm gedreven teamleden. Samen hebben we als doel om zoveel mogelijk impact te generen voor kinderen wereldwijd.

Over Save the Children:
Ieder kind heeft het recht op een gelukkige jeugd. Daarom zet Save the Children alles op alles om het leven van kinderen - en daarmee de toekomst van onze samenleving - te verbeteren.

Wij reageren op noodsituaties, realiseren duurzame ontwikkeling en zorgen dat de stem van kinderen wordt gehoord. Als grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie ter wereld geven wij kinderen een gezonde start, de kans om te leren en bescherming tegen onrecht. Elke dag weer. Onvoorwaardelijk.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor een portfolio van hoogwaardige partners met wie je kijkt hoe je de impact van ons werk op het leven van kinderen kunt vergroten. Financieel, of door middel van een samenwerking binnen een breed scala aan internationale programma’s. Je takenpakket is zeer divers. De ene dag werk je bijvoorbeeld aan een voortgangsrapportage over een programma voor jongeren in Nederland, een dag later zoek je afstemming bij het programmateam in India voor een voorstel op het gebied van educatie.

 • 1 op 1 Accountmanagement voor een portfolio van hoogwaardige donateurs en partners
 • Strategieontwikkeling en -uitvoering gericht op de groei en bestendiging van inkomsten vanuit fondsen en/ of grote gevers
 • Het opzetten, uitvoeren en bewaken van individuele accountplannen en samenwerkingsvormen
 • Je kent bestaande trends en volgt alle recente ontwikkelingen binnen jouw vakgebied
 • Je signaleert kansen om potentiële nieuwe relaties aan te trekken

Wie ben jij?

Je bent intrinsiek gemotiveerd en vindt het leuk om het werk van Save the Children met enthousiasme uit te dragen. Je denkt in kansen, kunt goed te luisteren en weet wat er speelt, zowel binnen als buiten onze organisatie. Je bent een teamspeler maar kunt ook goed zelfstandig werken. Samen met je collega’s zoek je voortdurend naar optimale, creatieve manieren van samenwerken voor het beste resultaat. Je vindt het belangrijk om kwaliteit te leveren.

Wat staat er op jouw CV?

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Enige jaren werkervaring op het gebied van accountmanagement of relatiebeheer in een of een vergelijkbare commerciële rol
 • Je bent gewend om meerdere projecten tegelijkertijd te managen
 • Vaardigheden: Je bent tekstueel sterk, hebt een groot inlevingsvermogen en bent klantgericht
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend
 • Je bent gerechtigd om in Nederland te werken

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Deze functie wordt ingeschaald volgens salarisschaal 9 (minimaal €3.196,42 en maximaal €4.483,49); wij volgen de salarisschalen van de Rijksoverheid op basis van een 38-urige werkweek
 • Je reiskosten worden volledig vergoed, waarbij duurzaam vervoer onze norm is;
 • Jaarlijks 25 vakantiedagen op basis van een 38-urige werkweek;
 • Mogelijkheid tot het sparen van extra verlof;
 • Een gunstige pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Veel ruimte voor opleiding & ontwikkeling, zoals onbeperkt gebruik van het trainingsplatform New Heroes;
 • Een betrokken organisatie die voortdurend in ontwikkeling is. Dat betekent een plek waar je jezelf kan zijn, veranderingen mee vorm kan geven en waar oog is voor persoonlijke groei
 • Goed om te weten: als je aangenomen wordt, krijg je in eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op verlenging of een vaste aanstelling

Aanbiedingen zijn onder voorbehoud van positieve referenties en het overleggen van een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Waarom vragen we referenties en een VOG?

Save the Children neemt deel aan de Inter-Agency Misconduct Disclosure Scheme.

Als kinderrechtenorganisatie die misbruik – in welke vorm dan ook – bestrijdt, willen we allereerst  kunnen garanderen dat onze eigen medewerkers zich hier niet schuldig aan maken, of hebben gemaakt. Daarom nemen we deel aan de Inter-Agency Misconduct Disclosure Scheme. En nemen we gestandariseerde referenties af als je bij ons solliciteert. Door te solliciteren stem je hiermee in.

Wat voor werkgever is Save the Children?

In Nederland werk je samen met ongeveer 120 collega’s maar je bent ook onderdeel van een internationaal netwerk van meer dan 25.000 collega’s in 120 landen. We zijn ’s werelds grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie, maar dat betekent niet dat onze organisatie onpersoonlijk is.

Bij Save the Children zijn we trots op onze diversiteit. Daarom nodigen wij iedereen uit om bij ons te solliciteren, ongeacht gender, seksuele oriëntatie, religieuze en/of culturele achtergrond, persoonlijkheid en/of andere zichtbare en onzichtbare kenmerken. We vieren onze verschillen, want deze zorgen ervoor dat we samen kunnen groeien.

Sollicitatieprocedure:

Enthousiast geworden? Reageer dan vóór zondag 4 september via het sollicitatieformulier op onze website. Sollicitaties die op een andere manier bij ons binnenkomen, nemen wij helaas niet in behandeling.
We proberen binnen 2 weken na de sluitingsdatum op je sollicitatie te reageren.

Als je vragen hebt over de sollicitatieprocedure, kun je terecht bij Sayonara Kartawirja, HR Adviseur:  [email protected]  

Wil je inhoudelijk meer over de functie weten? Neem dan contact op met Luuk Senten, Teamleader Partnerships & Philantropy: [email protected]

* Alle gegevens die je invult, gebruiken we alleen om je sollicitatie in behandeling te kunnen nemen. Uiterlijk 4 weken na het beëindigen van de sollicitatieprocedure, zullen we je gegevens verwijderen uit onze systemen.

Solliciteer nu!