Skip to main content
8a37a5a1-cbcd-4a3e-a70e-0cd50c0420ea.png.webp

Solutions consultant, 38 uur per week | Den Haag afdeling: Marketing Operations

Save the Children groeit hard. Daarom zijn we op zoek naar iemand die energie krijgt van het adviseren en ondersteunen van Marketing collega’s. Die makkelijk technische marketingvraagstukken naar innovatieve oplossingen kan vertalen en daarbij bestaande rapportages en tooling ten behoeve ven het verhogen van de efficiënte wilt (door)ontwikkelen. Je ondersteunt daarbij de marketing teams met inzichten ten behoeve van CRM en Marketing Automation.

Over Save the Children:
Ieder kind heeft het recht op een gelukkige jeugd. Daarom zet Save the Children alles op alles om het leven van kinderen - en daarmee de toekomst van onze samenleving - te verbeteren.

Wij reageren op noodsituaties, realiseren duurzame ontwikkeling en zorgen dat de stem van kinderen wordt gehoord. Als grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie ter wereld geven wij kinderen een gezonde start, de kans om te leren en bescherming tegen onrecht. Elke dag weer. Onvoorwaardelijk.

Over Marketing Operations:
Het team Marketing Operations is verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met tooling, data en insights binnen de Marketing en Fondsenwerving werkgebieden. Binnen de huidige marketinginfrastructuur zijn alle tools op elkaar aangesloten en streven we naar een 360 graden klantbeeld. Een mooie speeltuin die zich blijft ontwikkelen. Data is de kern van onze fondsenwerving en hier vervullen we als team een belangrijke rol in. Nu ligt er de taak om alle andere afdelingen mee te nemen in de mogelijkheden van onze speeltuin. En ze er ook nog meer mee te laten spelen.

Wat ga je doen als Solutions Consultant?
In deze rol ben je de verbinder tussen de teams van Marketing. Je denkt mee in de ontwikkeling van de teams en weet hierbij de juiste vertaalslag te maken naar goede technische oplossingen. Met deze passende oplossingen lever je een belangrijke bijdrage aan de verdere groei van Save the Children.

Je signaleert kansen in de markt op CRM en Marketing Automation gebied en springt hierop in en stuurt aan op innovatie in onze Marketing Operations tools.  Je bent daarbij het vaste aanspreekpunt voor Salesforce Marketing Cloud en weet collega’s te enthousiasmeren en te overtuigen van nieuwe mogelijkheden of ontwikkelingen.

Kortom: als spil in het Marketing Operation team zorg je voor innovatie, kwaliteit en voortdurende verbetering.

Wie ben jij?

 • Sociaal, communicatief vaardig en een prettige gesprekspartner 
 • Affiniteit met techniek en weet dit te vertalen naar technische oplossingen 
 • Je bent nauwkeurig en levert altijd de beste kwaliteit 
 • Als expert in Salesforce Marketing Cloud transformeer je campagnes naar hun optimale vorm 
 • Je kracht ligt niet alleen in je overtuiging, maar ook in je vermogen om goed samen te werken met de andere teams

Wat staat er op jouw CV?

 • Opleiding: HBO/WO
 • Ervaring met Salesforce is een must! 
 • Ervaring met (online) marketing is een pré
 • Ervaring met business intelligence is een pré
 • Ervaring in de goede doelen sector is een pré
 • Vaardigheden: Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend.
 • Praktisch:  Je bent gerechtigd om in Nederland te werken. 

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Wat jij doet, helpt miljoenen kinderen wereldwijd. Direct of indirect; 
 • Salaris natuurlijk. Wij volgen de salarisschalen van de Rijksoverheid op basis van een 38-urige werkweek. Deze functie wordt ingeschaald volgens salarisschaal 11 (minimaal € 3.809,12 en maximaal € 5.809.32);
 • Je reiskosten worden volledig vergoed, waarbij duurzaam vervoer onze norm is;
 • Jaarlijks 25 vakantiedagen op basis van een 5-daagse werkweek;
 • Mogelijkheid tot het sparen van extra verlof;
 • De mogelijkheid om maximaal 50% van je werkweek thuis te werken;
 • Een gunstige pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Een menselijke werkgever, die voortdurend in ontwikkeling is. Dat betekent een plek waar je jezelf kan zijn, veranderingen mee vorm kan geven en waar je kunt doorgroeien.
 • Goed om te weten: als je aangenomen wordt, krijg je in eerste instantie een jaarcontract, met kans op verlenging.
 • Aanbiedingen zijn onder voorbehoud van positieve referenties en het overleggen van een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Waarom vragen we referenties en een VOG?
Save the Children neemt deel aan de Inter-Agency Misconduct Disclosure Scheme.

Als kinderrechtenorganisatie die misbruik – in welke vorm dan ook – bestrijdt, willen we allereerst  kunnen garanderen dat onze eigen medewerkers zich hier niet schuldig aan maken, of hebben gemaakt. Daarom nemen we deel aan de Inter-Agency Misconduct Disclosure Scheme. En nemen we gestandariseerde referenties af als je bij ons solliciteert. Door te solliciteren stem je hiermee in.

Wat voor werkgever is Save the Children?
In Nederland werk je samen met ongeveer 120 collega’s maar je bent ook onderdeel van een internationaal netwerk van meer dan 25.000 collega’s in 120 landen. We zijn ’s werelds grootste kinderrechtenorganisatie, maar dat betekent niet dat onze organisatie onpersoonlijk is. Juist niet! Wij zorgen dat ieders stem – net zoals die van de kinderen waar wij voor strijden – gehoord wordt. Dat iedere collega zichzelf kan zijn en zich verder kan ontwikkelen.

Bij Save the Children zijn we trots op onze diversiteit. Daarom nodigen wij iedereen uit om bij ons te solliciteren, ongeacht gender, seksuele oriëntatie, religieuze en/of culturele achtergrond, persoonlijkheid en/of andere zichtbare en onzichtbare kenmerken. We vieren onze verschillen, want deze zorgen ervoor dat we samen kunnen groeien.

Sollicitatieprocedure: 
Enthousiast geworden? Stuur je sollicitatie dan vóór 20 november op via het sollicitatieformulier op onze website. Bij voldoende sollicitaties kan de vacature eerder gesloten worden, dus reageer direct.

Sollicitaties die op een andere manier bij ons binnenkomen, nemen wij helaas niet in behandeling. 
We proberen binnen 2 weken na de sluitingsdatum op je sollicitatie te reageren.

Als je vragen hebt over de sollicitatieprocedure, kun je terecht bij Simcha Korbee, Coordinator Werving & Selectie: [email protected].

Voor inhoudelijke vragen over de functieinhoud kun je terecht bij Chiara Padalino: [email protected].

 

SOLLICITEER >