Happy

Ieder kind, waar ook ter wereld, verdient het om gewoon kind te kunnen zijn. Om op te groeien in een veilige omgeving. Om gezond te zijn, te spelen en naar school te gaan. Een gelukkige jeugd vormt namelijk de basis voor het verdere leven en vergroot de kansen van kinderen aanzienlijk. ​​

Daarom zet Save the Children alles op alles om het leven van kinderen - en daarmee hun perspectief voor de toekomst - te verbeteren. Als grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie ter wereld geven wij kinderen een gezonde start en de kans om te leren. En we beschermen kinderen tegen misbruik, verwaarlozing en uitbuiting. Elke dag weer. Onvoorwaardelijk.​

Waarom wij kiezen voor deze spot

Wij willen dat elk kind een gelukkige jeugd heeft en dat ze in hun kracht worden geportretteerd. In deze spot zie je hoe dat eruitziet.   
 
We hebben vaak spots op tv die een heel ander beeld geven: kinderen die depressief, ziek en ondervoed zijn. Dat is de harde realiteit. Veel van deze kinderen krijgen niet de juiste hulp. Maar als ze die hulp wel krijgen, zie je lachende gezichten. Wij zien niet alleen maar verderf en verdriet. We zien kinderen ook opknappen en weer lachen. We zijn getuige van hun veerkracht en creativiteit. Voor alle kinderen die door omstandigheden even niet kunnen lachen, zorgen we voor de juiste ondersteuning. Onvoorwaardelijk. 
 
Deze lachende gezichten zijn mede mogelijk dankzij jouw donaties. Met die donaties geef je een kind een kans op een gelukkige jeugd.

Lees over kinderen waar wij blij van worden

Grace (15) kon dankzij Save the children een opleiding doen

"Dankzij deze training kan ik nu mijn familie onderhouden." Lees hoe Grace haar opleiding heeft ingezet om een beter leven te krijgen. 
Lees meer

Gilbert (17) werkt niet meer in de mijnen

Gilbert werkt vanaf de vijfde klas in de mijnen. Hij moest door armoede stoppen met school. Hij kreeg nieuwe hoop toen hij werd benaderd door medewerkers van Save the Children. 
Lees meer

Sadhya (13) is een fanatiek pleitbezorger voor het stoppen van kindhuwelijken

Als tienjarig meisje moest Sadhya pepers plukken samen met haar moeder. Nu zit ze in de top van haar klas.
Lees meer

Rizwana (17) gebruikt haar leiderschapskwaliteiten

Rizwana gelooft echt dat vrouwen en meisjes moeten worden opgeleid. Zij zet haar kwaliteiten in, om dit mogelijk te maken in India. 
Lees meer
>