Pers

Voor interviews, beeldmateriaal en extra informatie over de inzet van Save the Children kunnen journalisten contact opnemen met onze persvoorlichter Annemieke Ruggenberg: 

We krijgen veel verzoeken van scholieren en studenten voor interviews en het invullen van vragenlijsten. We zouden hier graag op in willen gaan, maar helaas ontbreekt het ons aan de tijd hiervoor. Op onze website en met name onze speciale pagina voor werkstukken en spreekbeurten is veel informatie te vinden. Voor algemene vragen kun je contact opnemen via [email protected].

Laatste nieuwsberichten

24 miljoen kinderen in conflictgebieden wachten op psychosociale hulp

10 SEP 2019
Kinderen in conflictgebieden krijgen niet de hulp die ze nodig hebben, concludeert Save the Children.
Lees meer

Save the Children slaat alarm: Helft Somalische bevolking afhankelijk van voedselhulp

03 SEP 2019
Extreme droogte zorgt ervoor dat 6,3 miljoen Somaliërs – de helft van de bevolking – vanaf oktober voedselhulp nodig zullen hebben.
Lees meer

Babylon Hotel Den Haag overhandigt cheque aan Save the Children

03 SEP 2019
Babylon Hotel Den Haag heeft met de actie ‘De Nacht van Save the Children’ maar liefst €5.750 opgehaald voor de kinderrechtenorganisatie.
Lees meer

Twee jaar Rohingya-crisis: Tienduizend baby’s zonder toekomst 

23 AUG 2019
Twee jaar geleden vluchtten bijna een miljoen Rohingya naar Bangladesh. Zij kwamen terecht in Cox’s Bazar, het grootste vluchtelingenkamp ter wereld.
Lees meer

Twee jaar Rohingya-crisis: de situatie in Myanmar verslechtert

23 AUG 2019
Twee jaar na de gewelddadige verdrijving uit Myanmar, is de toekomst van bijna een miljoen Rohingya nog even uitzichtsloos. 
Lees meer

Nadia Moussaid: ‘Politieke oplossing voor de Rohingya-crisis lijkt nog ver weg”

06 AUG 2019

Nadia Moussaid reisde voor Save the Children naar Cox’s Bazar in Bangladesh om het grootste vluchtelingenkamp ter wereld te bezoeken.

Lees over haar reis!