Pers

Voor interviews, beeldmateriaal en extra informatie over de inzet van Save the Children kunnen journalisten contact opnemen met onze persvoorlichter Eva de Vries: 

We krijgen veel verzoeken van scholieren en studenten voor interviews en het invullen van vragenlijsten. We zouden hier graag op in willen gaan, maar helaas ontbreekt het ons aan de tijd hiervoor. Op onze website en met name onze speciale pagina voor werkstukken en spreekbeurten is veel informatie te vinden. Voor algemene vragen kun je contact opnemen via [email protected].

Laatste nieuwsberichten

'Laatste werkdag President Trump treft kinderen in Jemen hard'

19 JAN 2021
De humanitaire crisis in Jemen zal de komende tijd verder verslechteren nu de regering van President Trump de Houthi’s per vandaag heeft bestempeld als terroristische organisatie.
Lees meer

Verwoestende brand Cox’s Bazar: Rohingya’s verder in het nauw

15 JAN 2021
Een verwoestende brand in vluchtelingenkamp Cox’s Bazar in Bangladesh, heeft tenminste 500 tijdelijke huizen van Rohingya’s verwoest.
Lees meer

‘Kabinet moet alternatieven zoeken voor schoolsluiting’

14 JAN 2021
Het kabinet moet alternatieven zoeken voor de sluiting van de scholen. Door de maatregelen om de coronacrisis te bezweren lopen kinderen enorme ontwikkelingsrisico’s.
Lees meer

Opbrengst actie 'Nederland helpt Sulawesi’ volledig besteed

07 JAN 2021
Met de opbrengst van de actie ‘Nederland helpt Sulawesi’ zijn in twee jaar tijd meer dan 600.000 mensen geholpen.
Lees meer

Boskalis betrekt medewerkers via wereldwijde radiouitzending bij inzameling voor Save the Children

22 DEC 2020
Circa 4.500 personeelsleden en hun familieleden luisterden in ruim 60 landen samen naar wereldwijde radiouitzending en zamelen zo 50.000 euro in.
 
Lees meer

Save the Children dekt langste kersttafel van Nederland

16 DEC 2020
Kerstmis vieren samen met vrienden en familie is door de coronapandemie niet meer zo vanzelfsprekend. Save the Children heeft daar iets op bedacht.
Lees meer